Info
09.12.2014.
16:20
Ministar privrede Srbije Željko Sertić izjavio je danas da su na osnovu planova rada za 2015. godinu u 26 javnih preduzeća predviđene uštede od 31 milijarde dinara.
  • Toma

    10.12.2014 08:14
    na vlasti ste 2 godine već
    Oni se i dalje ponašaju kao da su u predizbornoj kampanji.

    Alo ološu jedan bre koga vi farbate? Dve i po godine ste na vlasti, prvog dana ste postavili sve svoje direktore pečenjara i kojekakve neškolovane diletante na čelo svih mogućih preduzeća i ustanova. I upravo su ti vaši najbahatiji od svih.

    Svaki dan u blicu je neki drugi vaš stručnjak koji koristi službeni auto kao svoju dedovinu. A čim mu je takav nivo svesti, mogu da zamislim šta radi sa novcima iz firme i tenderima.

    Nikoga niste smenili od tih svojih ološa koje ste postavili. Samo pričate i zadužujete nas iznova, vi ste lopovi kakvi se dosad nisu pojavili.
  • pitanje

    10.12.2014 07:46
    min. privrede
    "on je ocenio da su u Srbiji javna preduzeca prepoznata kao simbol partijskog zaposljavanja i beneficija, ali da to mora da se menja..."

    Prevedeno: do sada smo zaposljavali svoje clanove i familiju, vise necemo.

    Pitanja:
    Gde si zaposlio svoju sestru?
    Kome je ona savetnik ?
    Da li je strucna za taj posao ( koju skolu je zavrsila)?

    Rezime:
    Do sada smo lagali,krali i varali, od sada toga vise nema!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna