Info
14.12.2014.
13:57
Pokrajinski odbor Demokratske stranke postavlja pitanje potpredsedniku Srpske napredne stranke Goranu Kneževiću da li smatra da je do "ekonomskog i moralnog propadanja" Vojvodine, "nebrige o građanima, rasipništva i bahatosti vlasti" za koje tvrdi da je "Demokratska stranka jedini, pravi i isključivi krivac" došlo u vremenu kada je on bio predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke i prvi čovek Demokratske stranke u Vojvodini.
  • Trpko

    16.12.2014 08:25
    svi ste isti
    Knezevicu treba da te je sramota, trpi te ova Vojvodina vec godinama, dosta je bilo. A i ti Pajticu koji si isti kao Kezevic treba da se stidis. Vase prepucavanje preko ledja gradjana Vojvodine nece proci. Vase ne rasciscene rtacune od ranije rascistite dzentlmenski a ne pljuvacinom sram da vas bude! bicete kaznjeni i jedni i drugi na izborima!
  • panonius

    14.12.2014 16:56
    jeftini lelemud
    Bolje bi bilo da loče aflatoksično mleko što je propagirao.
    Prevrtljivi animator kome ni buvara nije nepoznata.
    Koji obraz ???!!
  • Toma

    14.12.2014 14:45
    SnS demagogija i diletantizam
    Hoćemo mi čuti nešto konkretno od vas? Samo vičete, ne valja, ide u ambis, reforme, fotelje... Navedite tačno po tezama šta to Pokrajina ne radi dobro. Ne kažem da nema toga, ali ajde navedite i onda predložite rešenje. Kao i obično, u skladu sa radikalskom školom, iz SnS ne stiže odgovor na konkretne zamerke nego stiže plotun optužbi i uvreda protiv onoga ko je progovorio.

    Samo lajete i pujdate narod da se međusobno svađa dok vi pljačkate celom republikom kao drumski razbojnici sa kupljenim diplomama.

    Bednici ste i znam da je to vama jasno inače se ne biste toliko trudili da se pokondirite i ne biste bili toliko iskompleksirani. Ja narodu pokušavam da objasnim da ste prefarbane stare kante, za vas me zabole.
  • Dubravko

    14.12.2014 14:32
    Kakvo klizanje, mi smo u ambisu već barem deceniju. A to što nas Pajtić vodi sve vreme je samo koincidencija. ;)
  • 14.12.2014 14:28
    pametniji popušta
    Gospodo nema potrebe da se prepirete oko toga ko je kriv. Odavno je utvrdjeno "krivi smo mi koji smo ćutali".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna