Info
18.12.2014.
09:56 > 09:57
Goran Šarac (32) koji je osumnjičen da je 1. decembra na Somborskom bulevaru džipom zgazio Mariju Milešić (28) najverovatnije je pobegao sa lažnim dokumentima u inostranstvo.
  • DjakoN

    21.12.2014 01:25
    tuga...
    Kakva je ovo namestaljka...Prvo dva dana nisu objavili o kojem se vozilu radi(dzip,limuzina,kombi,kamion),a onda su nasli nekog za kime se vec traga pa mu nakacili i ovo samo da bi smirili situaciju dok se stvar ne zaboravi..Uzas od drzave,ni na wc-solji se ne osecam sigurno.
  • C

    18.12.2014 15:28
    obruč
    Sužava se obruč oko gnjide: Švajc, Nemačka ili Austrija :)
  • Toma

    18.12.2014 14:28
    ostavka dr ministra
    Ako je on pre par meseci bio učesnik saobraćajne nesreće, a na poternici je, ministar bi trebalo da podnese ostavku jer kadrovi kriminalaca u policiji koje i on tamo drži su direktno odgovorni za smrt ove žene sada, što ovaj dripac nije iza rešetaka gde mu je mesto kad već ne postoji gulag.
  • Možda DA, možda NE

    18.12.2014 13:56
    Enigma
    A da li se neko možda zapitao da Šarac nije preuzeo odgovornost za nekog, a ovaj mu debelo platio i sredio lažne papire hmmmm ......
  • Ronac

    18.12.2014 13:39
    fuj
    Al je ružan, treba ga streljati.
  • gogo

    18.12.2014 13:36
    jel?
    pa ko ga je štitio do sada? a sad vam pobegao. ako je posle udesa išao u veternik kako ga kamere nisu snimile kad je izlazio na futoški put? posle dva dana uspeo da se provoza do s. mitrovice džipom a da ga niko ne primeti? u ovu priču ni veverice ne veruju, znači kadar nevera...
  • Mile

    18.12.2014 13:06
    samo temeljan rad
    Nasli su onog u Turskoj pa nacice i ovog,samo se strpite,rade ljudi svoj posao.Svi smo mi po malo krivi,
    hocemo da poznajemo takve tipove,pijemo kafu,druzimo se, jer boze moj imaju petlju.E sad vidite kakvu petlju imaju,kao mala beba.Hteo je pljacku ali ako moze neko za njega to da odradi.Usmrtio devojku ali ako moze neko za njega da robija.Da nije zalostan, bio bi smesan ovaj hrabrisa.
  • ja

    18.12.2014 13:03
    Ma jok bre
    Čeka vas u vjeterniku da ga u'apsite.
  • Goga

    18.12.2014 12:51
    Ccccc
    Stara prica se ponavlja....
  • 18.12.2014 12:34
    Iskreno receno...
    Nisam pristalica nekih teorija zavere ali ova prica,o ovom Sarcu,prilicno mi deluje nategnuto.Nemam nekih posrednih saznanja, vec ovako prateci medije i policijska saopstenja, ne treba biti Serlok Holms, niti imati bogzna kakav IQ pa zakljuciti da tu nesto ne stima, ne uklapa se.
    Najpre nam je policija saopstila,posle tragicne nesrece, da je sve zablokirano oko NS-a, da prevrcu "nebo i zemlju", angazovane su sve raspolozive snage u pronalazenju vozila i vozaca koji je usmrtio nesrecnu Mariju. Onda, evo saznadosomo, opet od policije, da je ovaj Sarac, mrtav ladan i pored potrage policije,svih angazovanih snaga,tolikih kamera...isterao auto preko Fruske gore u SM, gde je rasecen,pretopljen i jelte, nema dokaznog materijala koji bi ga povezao sa ucinjenim nedelom.Isto tako saznadosmo od policije, da je pomenuti tim istim vozilom, pre izvesnog vremena skrivio saobracajnu nesrecu,doduse bez ljudskih zrtava ali sto je najzanimljivije,policija nam saopstava da za pomenutim odavno postoji Interpolova poternica, pa mi nelogicno deluje, kako to da nije priveden,tada kada je skrivio tu nesrecu.Ako tome dodamo i saopstenje policije, da Sarac najverovatnije stoji iza pljacke zlatare "Siket" i jos nekih drugih krivicnih dela, onda je prica jos sumnjivija...i sve mi lici na onu,nasli smo krivca, lice u bekstvu, prikaci mu sve...taj ziv ovamo vise nece ako se i pojavi, dokaza nema...unisteni...eto njega eto suda,neka dokazuje, s policijske tacke gledanja, slucaj resen. A utisak je,mene obicnog gradjanina,pogresan pocinilac...pravi krivac se prikriva.Zrtvenog jarca su pronasli !!!
  • zaludan

    18.12.2014 12:01
    Super je ovo saopštenje, nema šta. Ipak imam još koje pitanje:
    -Na koga je džip bio registrovan i po kom osnovu ga je traženi kriminalac vozio?
    -Kako je traženi kriminalac ušao u "državu" Srbiju, i kako mu je uopšte bilo dozvoljeno da se bavi nekim zakonskim poslom? Za nezakonski znam kako ide!
    -Kako je traženi kriminalac "preneo" traženog džipa iz Veternika u Mitrovicu? Ko je tada vozio tog džipa i kuda je prošao?
    -Kako je traženi kriminalac uopšte izašao iz naše "države" kada su poternice bile na SVIM prelazima?
    -Ako je izašao pre izdavanja poternica, hoće li neko odgovarati zato što u roku od ODMAH nije proverio tablice džipa, vlasnika, kao i kome je dao vozilo, pa da se ove fotografije nabave u roku od 2 sata?

    Znam koja legitimacija otvara sva vrata. Da li stvarni vlasnik džipa ima tu legitimaciju, i da li je pomogao traženom kriminalcu i učiniocu krivičnog dela?

    Da napomenem, nije ovo teorija zavere niti politički komentar. Zdrav razum jednostavno nalaže da se dobiju odgovori na ova pitanja!
    Svaka čast NORMALNIM policajcima koji pošteno obavljaju svoj posao i koji su uhvatili ove pametnjakoviće. Riba od glave smrdi, to svi znaju!
  • kiklop

    18.12.2014 11:58
    znači doviđons
    kad je bio na međunarodnoj poternici i na dohvatu ruke u srbiji niko iz policije ga nije hteo a sad kao hoće a on ladno pobegao iz države.trebala je dojava carinicima da je opasan,naoružan i namazan a ne nama običnim građanima.
  • janko

    18.12.2014 11:23
    @crno-crno-najcrnji
    Nece valjda dodjosi, zeme, patriJote, jarani da hapse svog dodjosa, zemu, patriJota, jarana.
  • ovdasnji

    18.12.2014 11:14
    u normalnoj zemlji
    ovaj bi bio u zatvoru i pre nesrece!
    kako je moguce da je ziveo u karlovcima a da je za njih raspisana crvena interpolova poternica?
    zbog ovoga,ministar policije,direktor policije,nacelnik policije,....treba da budu smenjeni a ne da podnesu ostavku !
    zbog njihove nemarnosti je devojka nastradala !!!
  • 18.12.2014 11:13
    Kakva drzava, kakav narod jbt!
  • Teča

    18.12.2014 11:13
    Aha, kako da ne ! Čisto sumnjam da je pobegao u zemlje EU ! To nije Srbija, tamo se kriminalci sa Interpolove poternice hapse. Ostaje pitanje i dalje kako i gde je ušao u našu zemlju, zašto do sada nije uhapšen i da li iko obavlja bezbednosne provera stranih državljana koji dolaze iz manjeg BiH entita i RH.
  • 18.12.2014 11:11
    Kako je moguce da neko sa Interpolove poternice godinama šeta po Novom Sadu? Nasi su sigurno isli onom logikom "nema sanse da naseg Srbina isporucujemo tamo nekim ustašama". E, pa eto im sada.
  • ns time

    18.12.2014 11:09
    Ubistvo ne zastareva.Bas se pokajao.Bezobzirno,bezosecajno,licemerno,samozivo.Nas jezik mozda jeste jezik male zemlje,ali ima reci za lose.
  • ST

    18.12.2014 10:05
    Cudno...
    Otkud to da je pobegao? Da mu nisu dojavili,preko medija?
  • MaloMorgen

    18.12.2014 10:01
    Eeeeee...
    "Osumnjičeni je pokušao i da pronađe osobu koja će za novac preuzeti odgovornost za saobraćajnu nesreću, ali kako niko nije bio spreman..."

    Pa nije svaki dan "Kantrimen" dan. Izgleda Sarac nije imao bas dosta para da ponudi, kao onomad pravi ubica iz "Kantrimena".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna