Info
05.01.2015.
20:30
Hiljade Nemaca danas je ponovo protestovalo protiv, kako navode, "islamizacije Evrope".
  • kad mecka

    06.01.2015 14:26
    zaigra bice cupavo
    nemci se jesu digli iz pepela ali to nisu ucinili sami jer su im gasthausi napunili budzet i ucinili ih ponovo respektabilnom silom u svetu.
  • B

    06.01.2015 02:14
    Davaoci šanse
    Ovi što bi davali šansu islamistima su mi posebno smešni i užasni u isto vreme. Shvatam da su većina od njih muslimani, oni rade kako ih njihova vera uči, ali oni koji nisu neka se zapitaju šta rade i zašto. Dati šansu džihadu? Što da ne, samo napred!
  • Branko

    05.01.2015 21:34
    Pegida je autohtoni narodni pokret i oni su u Nemackoj u zamahu i usponu. Smatraju da cuvaju svoju zemlju i svoj nacin zivota i mozda su cak i u pravu, jer je ona takva zato sto su je oni sami, svojim rukama, podigli iz pepela i napravili takvom silnom i lepom. A to gasenje svetla na katedrali je samo mlaki odgovor vlasti da se pokaze da su oni protiv, nesto kao preduzimaju i ne cute, jer za Boga, Nemacka vise nikad nece biti ono sto je bila nekad. Mozda i nece, ali "u svakom Nemcu uvek cuci po jedan mali Nemac"!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna