Naslovna
15.10.2011.
09:53
Od debakla u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine kao jedan od kandidata za selektora fudbalske reprezentacije Srbije pominje se Siniša Mihajlović.
  • Ćevara

    16.10.2011 21:14
    Tačno ...
    Ne treba nama ni Miha, ni Piksi a kamoli Tumba.. Ne treba nama ni reprezentacija, ni "Kuća Srama i užasa" u Pazovi.. naš fudbal treba vratiti na amaterske jasle, da država preuzme klubove (ma kakva država ?? treba Vojna hunta).. da onim nakazama oduzme sve pare koje peru kroz klubove i... Naravno UKINU SPORTSKE KLADIONICE NA BAR TRI GODINE. E onda mafija ne bi imala potrebe da namešta utakmice, ne bi Parizani bili prvaci narednih desetak godina itd. itd
  • 16.10.2011 07:29
    Niko te nije ni zvao ! Ne pravdaj se unapred ! Ni ti ni Stojković ni Tumbaković nam ne trebate !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna