Naslovna
24.12.2011.
15:25
Bivši kapiten Atalante Kristijano Doni priznao je da je nameštao rezultate utakmica italijanske Serije B, i napomenuo da klupski zvaničnici nisu bili u to umešani.
  • 03.01.2012 21:37
    PAZI OVAMO
    Ovo je strasno sta se desava sa ovim fudbalom namesta ga kako ko hoce a i da se nelazemo italijanski fudbal je u rasulu vec dosta godina.Zelim da obratim paznju na jos nesto ako neko zeli da kupi neku dojavu.NECINITE TO.Nemoguce je skoro namestiti utakmicu ko zna koliko para tu treba.Ja sam bio zrtva prevare.Video sam oglas na internetu o namestenim utakmicama.Hteo sam da zaradim pare na lako pa sam kontaktirao ceoveka preko mejla praviprelazi@gmail.com..Dalibor Sinardzic koji prodaje dojavu poslao mi je utakmicu koja ni nije bila namestena.ZAMISLITE??!!!!Pukoa sam dobre pare za nista.ZAKLJUCAK;NEPOSTOJI DOJAVA AKO I POSTOJI ZA TO TREBA DA IZDVOJITE VISE HILJADA EVRA ILI SE OPSTE NE PRODAJE PREO INTERNETA NEGO SE PRODAJE UZEM KRUGU ODREDJENIH LJUDI.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna