Novi Sad
23.09.2010.
15:33 > 08:31
Usvojena je odluka o pokretanju postupka zaduživanja Novog Sada za finansiranje kapitalnih investicija u vrednosti od 65 miliona evra.    
  • Oho

    30.09.2010 15:34
    Oh
    O kakvim problemima vi gospodo govorite? Zar je zaista prioritet resavanje problema saobracaja u Novom Sadu i to tako skupim i zahtevnim projektom!?
    Puno sam putovala i vozac sam i pesak.. Naspram svih ostalih gradova koje posetih - Novi Sad je grad na dnu liste po problemima sa saobracajem!
    Niste ni do noznih clanaka onima koji su ovaj grad davno gradili, arhitektonski i urbanisticki osmisljavali.
  • Kibicer

    25.09.2010 13:08
    Planovi za pljačku građana
    Toplana je analizu o uštedi pravila van grejne sezone i ona je totalno lažirana, jer će gotovo 80% građana imati veću cenu grejanja za 40%, a na to treba dodati uvećanje na osnovu formule koju su u Toplani smislili (za slučaj da im ne odobre novu cenu grejanja), a po kojoj im i ne treba nova cena, onda su ipak i na to tražili NOVU CENU GRENJA od Grada?
    Ukoliko poskupi gas ljudi će imati račune za oko 60% veće nego danas, ali im isti neće biti podeljeni 50% u grejnoj sezoni i 50% van grejne sezone, već će ih plaćati 70% u grejnoj sezoni i 30% van grejne sezone.
    Umesto stalnih troškova od 10-15% Toplana iste planira da digne na neverovatnih 30%!!!
  • Milena

    24.09.2010 17:51
    bezobrazluk
    o21 je 2000. godine pre izbora veoma intenzivno pozivao na gradjansku neposlusnost i to sa pravom. Zbog cega to i sada ne radi? SPS-JUL-radikalska vlast je bila stetocinska, a ni ova nije bolja. Samo peru novac i gledaju kako da napune vlastite dzepove. Upravo sam danas slikala u Vojvodjanskoj ulici trotoar i kolovoz, uzurpirane od parking servisa i ofarbane belom bojom. Sav novac od naplate parkinga ide u dzepove ove vlasti. A nisu se potrudili ni korov da opleve, nego su i njega ofarbali belom bojom. Grad je odvratan, ni na sta ne lici. Novosadjani su takve krpe, svako moze da im radi sta god hoce. Hajde, pozovite malo na gradjansku neposlusnost!
  • Veternik

    24.09.2010 13:24
    OMG
    Znači 50 god. smo bili uspešan grad kome nije trebalo zaduživanje a ovi sada i to uradiše. Bože mili, pa ovo je neverovatno... Izgleda da se definitivno spremaju izbori pa im je potrebno za kampanju ili će to do izbora za dve godine i napraviti pa onda predstavljati kao svoje postignuće a to što smo dužni mačku o rep. Još bi 2 godine i mogao izdržati sa ovima ali ako dobiju i sledeći mandat onda zbogom Novi Sade.... ne mogu celu mladost potrošiti čekajući da nam bude bolje...
  • @nizina

    24.09.2010 07:55
    @nizina tacnije docent-na pravnom fakultetu nemamo redovnog profesora iz krivicnog prava. Sto se kredita tice zaista nisam siguranj koliko je pametno te pare trositi na jos jedan most i smatram da bi odbornici trebali da preispitaju prioritete.
  • Novosađanin

    24.09.2010 06:42
    Ristivojević
    Samo napred Ristivojeviću, ne znam šta si do sada čekao da opleteš po ovoj vlasti. Raduje me tvoj povratak na političku scenu. Ristivojevića za gradonačelnika!
  • 24.09.2010 00:55
    Nije sramota pitati
    Neka, neka i mi sa Novog Naselja idemo na glasanje, a ni stanicu policije nemamo.
  • Паја

    23.09.2010 23:35
    Ако смем
    Ако смем да питам:
    Зар још увек, госн градоначелниче нисте утврдили зашто су били проблеми прошле зиме?
    Да ли је могуће да поред толико квалификованих кадрова у овом граду Ви и Ваш тим дозволите да се најављују нереалне мере и ефекти?
    Или, ко је одговоран за то да се у тако значајној градској фирми на њеном челу налазе такви кадрови који Вам константно лупају чвегере, а Вама лепо? Има се утисак да ће те Ви и ове зиме пртити снег по дворишту Топлане док њена елита негде на Бледу или Копаонику кује планове како ће "штедњом" до што више ћара.
  • IVINS

    23.09.2010 20:25
    uzas
    Ne razumem toliko insistiranje da se gradi most na stubovima nekadasnjeg mosta. Prvo sam mislila da je to radikalski hir, ali vidim da neko iz DS, kanda, zeli da sebi napravi spomenik za zivota (bas me zanima kakva ce tabla osvanuti). Umesto da Kej bude setaliste i mesto za odmor oni grade autostrade i trkalista. Unistice predivni park oko fakulteta, zelenu oazu kakvu malo koji grad ima.Takvi trendovi ne postoje nigde u Evropi.Mozete li zamisliti tu setnju i uzivanje dok prolazite ispod 2 mosta na kojem tutnje vozila?Srecno
  • dada

    23.09.2010 19:58
    Tako mi i treba
    Gledam priložene fotografije i malo je falilo da pomislim na Ogista Rodena. Sreća, pa se nekako setih da onaj njegov razmišljalac drži ruku ispod brade. Ovo gore je daleko značajnija poza! A kako i ne bi bila? Zamislite samo, pedeset godina ovim gradom upravljaju nesposobnjakovići. Pedeset godina niko nije bio sposoban da uzme kredit! Sreća, pa su se sada stvari promenile na bolje! Ma baš mi je drago & milo…
  • Nizina

    23.09.2010 17:43
    Ristivojevic lopov
    Gosn Ristivojevic ima prekrsajnu prijavu posto nije vratio namestaj u Asistentskom domu...covek koji je prodekan za nauku i profesor Krivicnog prava i politicar...eto Novi Sade ko govori u tvoje ime.
  • Aleksa

    23.09.2010 17:13
    Cena
    Nije u NS najskuplje grejanje, u Srem.Mitrovici je odavno 80din/m2 u to je uračunat PDV i plaća se cele godine.Za stan od 66m2 grejne površine plaćamo 5300din.

  • Dr Petrović

    23.09.2010 16:05
    Alave trošadžije!
    Sa kojim pravom zadužujete moju decu i unuke, sa jedne strane, a rasipate moje, sa druge strane?

    Straćili ste pare na centar, stubiće, kugle, eko-park, rasvetu....
    Straćili ste ceo most koji je mogao da se izgradi na stubovima Franca Jozefa. Tu treba običan dvotračni most, a Žeželjev most da se napravi sa 4 trake i 2 pruge.
    Izuzetan bezobrazluk, koji liči na Dinkićeve i Đelićeve ideje traćenja i potrošnje tuđeg na tuđi dug, a za svoju sitnu korist.
  • 23.09.2010 14:10
    Hocemo da se zaduzujemo!!!
  • Pera Peric

    23.09.2010 13:57
    Alo, manite se vise tog mosta na staklenim nogama!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna