Autor: 021.rs

Novi Sad
23.05.2016.
22:17 > 08:27
Profesorka Jelena Damjanović Simić nova je v.d. direktorka Visoke poslovne škole, koju je novi Savet škole danas izglasao.
  • Murta

    29.05.2016 17:50
    isti Kurta
    Pajtičvi poslušnici pred kraj vlasti postavljaju vd direktora, smenjeni Tomići više nisu hteli da plaćaju DS-u (osilili se i preračunali se) ,pa im se gazda sveti , tako što postavlja vd direktora iz članstva DS , koji će i dalje sprovoditi njegove naloge i prenositi novac na račun stranke, i ,,školovati" kadrove.
  • Stole

    25.05.2016 21:14
    Pravi kolega
    Koliko vidim Tomići su,, kaput" (prim. nemački), niko koliko vidim iz komentara ne brani Tomiće ,šta su radili kolegama profesorima nije za priču. Protiv kandidate isterivali sa posla, šikanirali ,lagali, oduzimali predmete,terali studente da lažno svedoče,nameštali na svaki način . Mi koji radimo preko puta te škole sa zgražanjem smo to gledali nemoćni da pomognemo. Sada bi vam bilo najbolje da se lažno ne optužujete međusobno,Nego da vi unutra možete da se okupljate ,družite i unapređujete rad škole . Sve drugo će biti kao da Tomići nisu ni otišli po onoj staroj ,,sjahao Kurta da uzjaše Murta.
  • Kolega

    25.05.2016 14:50
    Šta ste zapeli
    Da pojasnimo, tehnička vlada postoji kad su vanredni a ne redovni izbori ko što su bili u pokrajini. Znači, regularna Vlada je donela odluku. Mada je to bila nekapitalna odluka, mogla ju je doneti i u tehničkom mandatu.
    Šta ste se popalili da branite Tomiće, mutili ste se skupa pa se plašite? Opustite se, normalno je da se menja rukovodstvo.
    Onda se zakačili za Megatrend. Ja sam završio državni fakultet davno pre Bolonje, teže je završiti bilo tama diplomske no doktorske studije. Tako da nema svrhe pozivati se na to gde je neko doktorirao.
    Pa hoće neko kazati da je Dragica Tomić zaista radila naučne radove iz radnog odnosa u Pošti. Makar šta! Evo ja radim pa ne stignem uzeti knjigu. Nemojte za svakog ruku u vatru!
    I onaj biser što kaže "ne bi završila fakltet da se nije udala za Mirovića", pa ko se to u to doba udavao i išao na fakultet, svi su se udavali i ženili nakon diplomiranja.
    Ostavite ljude neka rade, dokazuju se, i neka ih studenti ocenjuju, i na Visokoj školi i na Ekonomskom fakultetu, a ne iskompleksirani profesori, uglavnom nebitnih predmeta.
  • Imbronjev

    24.05.2016 18:29
    Ideali profesure
    Nema sujete, svako brani svoj stav, ljudi se tako razlikuju od životinja, profesor i čovek se razlikuju od drugih vrsta svojom svešću, da svako ima pravo na svoje mišljenje, ovo je lopovluk i spinovanje najniže vrste. Zaposleni će prepoznati manipulatore, jer sve izađe brzo na videlo.
  • Gajić

    24.05.2016 17:34
    Ime i prezime
    Sad pokaži svoje pravo osvetoljubivo lice, profesor???
  • Šta će

    24.05.2016 12:09
    sad
    Ovo je poslednji potez tehničke Pokrajinske vlade, samo to ste trebali uraditi davno!
    Što se tiče imperije Tomić nadam se da će završiti tamo gde im je i mesto.
    Ja na poslu imam mlade ljude koji su završili tu " školu", šta reći osim UŽAS, sve što znaju je kako trpati pare u sopstvene džepove.
  • Baja

    24.05.2016 11:55
    Nova vlast je donela demokratske nacine izbora...ha ha. Predlog za clanove saveta je dala nova ekipica direktorice dr Megatrendice, a onda je novi savet verifikovao dr Megatrendicu. Sve isto rade kao i Tomici. UCILI OD NJIH.
  • REKORDER

    24.05.2016 11:25
    EKONOMSKI FAKULTET
    Novi dekan ima paletu stranaka iza sebe, zaboravili ste da navedete angažovanje mladog perspektivnog studenta Grubora u JUL-u kod Mire Marković.

    Nema šta, čovek zna gde i kada treba da pređe.

    "SVE JE ISTO SAMO NJEGA NEMA,....!"





  • ex chapman

    24.05.2016 09:31
    outsider
    biznis je za 'telegenciju štetan; al' koliko ja kao nezainteresovani posmatrač vidim, studenti u toj školi dobijaju odlične praktične lekcije kako voditi "biznis" u srbiji: obavezna politička zaleđina, uništvanje bivših ortaka, čerupanje budžeta i utaja poreza, laganje i podmetanje, pretnje i nasilje i naravno zloupotreba prava i pravosuđa!
  • Đokica

    24.05.2016 09:25
    Idemo iz početka
    Zamena teza vam nece proci nezapazeno. Tomici mogu da pisu komentare ali to ih nece spasti zatvora. Prvo i osnovno Tomici su nakon dve decenije otisli sa trona i to je NAJVAZNIJA promena. Ovoj zeni treba dati sansu da uradi nesto pa onda komentarisati. To da li su ona i Miroviceva zena drugarice nisam siguran, jer ako su radile zajedno logicno je da imaju dobar odnos. Drugo, Miroviceva zena je diplomirala pre nego što je postala njegova zena tek da se zna i on nema nikakve veze sa tim. Da je imao veze ne bi joj Tomici dali otkaz nakon tolikih godina rada u skoli. Da li to sto je ona njegova zena treba da je odredi da sedi kod kuce? Ne razumem. Hajde da vidimo rezultate nove direktorke pa da onda blatimo.
  • cane

    24.05.2016 09:25
    pustite sad politiku
    U ovom slucaju je najvaznije to sto je na jedini formalno moguci nacin napokon prekinuta despotija i uzurpacija skole od strane bracnog para Tomic, a ova "politizacija" na koju se ukazuje u komentarima je od drugorazrednog znacaja u odnosu na to. Uostalom, ova koja je izabrana je VD, sto znaci da ce u nekom skorasnjem periodu sigurno doci da raspisivanja konkursa i izbora novog direktora. Ali to mora biti uz postovanje svih procedura i naravno tajnim glasanjem, a ne onako kako su Tomici do sada sami sebe postavljali.

    Inace, bas su pravo otkrovenje ovi komentari u kojima se ukazuje da postoji politicki uticaj na funkcionisanje raznih segmenata drustva, pa i na obrazovanje. Ma jel moguce to u zemlji Srbiji, jel do sada toga nije bilo?!?
  • Pasteta

    24.05.2016 08:28
    VOJVODINAŠUME!
  • NIKOLA

    24.05.2016 07:48
    Ista bagra,nekad isti tim,samo se promenila šminka,jadna deca ,videćemo hoće li imati neke koristi i povoljnije uslove školovanja...
  • frojd

    24.05.2016 07:40
    dri je dala izvestaj i kod vojvodinasuma?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna