Autor: 021.rs

Novi Sad
22.02.2018.
17:46 > 18:06
Buduće i sadašnje preduzetnice i preduzetnici u Srbiji imaju jednu, najveću brigu i obavezu - a to je takozvani cash flow.
  • Simke

    24.02.2018 08:04
    Oprez
    Sistemu je potrebno sto vise registrovanih jedinki,to je siguran godisnji prihod a spisak nezaposlenih je samim tim manji.Ne cudi onda zasto vlast u poslednje vreme popularizuje kretanje u sopstveni mali biznis. Novci su na dalekom stapu a omca pko vrata se zateze.Moja preporuka je u ovom trenutku ne kreci sa malim biznisom.Prosetajte ulicama grada, napravite spisak zatvorenih objekata,pitajte njihove komsije za razloge zatvaranja.Siguran sam da ce te biti iznenadjeni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna