Autor: 021.rs

Novi Sad
07.09.2019.
11:02 > 11:02
Rotari klub "Novi Sad Dunav" donirao je Udruženju za zaštitu životinja "Spans" 350 kilograma hrane za pse.
  • marko

    11.09.2019 21:32
    Ovi ljudi koji zaista vole životinje bi trebali da vode azil za životinje i da ih za to plaćamo, a ne činovnici koje zabole...
  • MAŠA NS

    08.09.2019 07:52
    Zašto
    svi ne učinimo više da se ovim predivnim životinjama, koja su se, ne svojom krivicom našla na ulici, bude bolje... Zašto i dalje puštamo nesavesne vlasnike da ih svako veče izbacuju iz kola pored parkova, na ulicu i za to niko ne odgovara, niko nije kažnjen... Zašto se ne ugledamo na države koje su taj problem rešile, vrlo je jednostavno, uzećemo njihov recept. Treba nam više azila da se te nesrećne životinje smeste a ne da lutaju ulicama gladni i žedni leti, gladni i smrznuti zimi..Milioni iz ovog grada odlaze u ko zna čije džepove, nelegalno, pranjem novca, "investicijama"... ( da ne navodimo imena) a za pse niko ne mari i svima smetaju osim nekolicini dobrih ljudi....Hvala Rotary klubu, hvala SPANS-u....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna