Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

LŠ: Inter gostuje u Marselju

Fudbaleri Bajerna gostuju danas u prvom meču osmine finala Lige šampiona švajcarskom Bazelu, gde će pokušati da poprave loš utisak iz Bundeslige, a nešto slično biće zadatak i milanskom Interu protiv Olimpika u Marselju.

LŠ: Napoli bolji od Čelsija

Fudbaleri Real Madrida i CSKA igrali su sinoć u Moskvi nerešeno 1:1, dok su fudbaleri Napolija uspeli da preokrenu rezultat i pobede Čelsi sa 3:1 u prvim utakmicama osmine finala Lige šampiona.

Ana u drugom kolu Dubaija

Teniserka Ana Ivanović plasirala se večeras u drugo kolo turnira u Dubaiju, pošto je sa 2:0 (6:1, 7:5) pobedila Frančesku Skjavone iz Italije.

Dobar start Jelene u Dubaiju

Srpska teniserka Jelena Janković uspešno je startovala na WTA turniru u Dubaiju pošto je večeras u prvom kolu savladala Čehinju Petru Cetkovsku sa 2:0 u setovima - 6:2, 6:2.

Istraga protiv Čisore

Britanski bokserski odbor za kontrolu (BBBC) pokrenuo je u ponedeljak istragu protiv Dereka Čisore zbog njegovog ponašanja pre, za vreme i posle meča protiv Ukrajinca Vitalija Klička.

Dudaš oborio državni rekord

Atletičar Srbije Mihail Dudaš oborio je državni rekord u višeboju i osvojio prvo mesto u ovoj disciplini na Prvenstvu Švajcarske u dvorani.

Bobana Veličković prvakinja Evrope

Streljačka reprezentacija Srbije osvojila je četiri medalje na Evropskom prvenstvu u Finskoj - zlato, srebro i dve bronze, a poslednjeg dana takmičenja, Bobana Veličković je postala šampionka Evrope, osvojivši na taj način i olimpijsku kvotu.

Zimonjić i Lodra osvojili Roterdam

Srpsko-francuski teniski par Nenad Zimonjić - Majkl Ljodra osvojio je trofej na turniru u Roterdamu pobedivši u finalu švedsko-rumunski tandem Robert sa 2:1, po setovima 4:6, 7:5, 16:14.

Bronza za Srbiju u Finskoj

Ženska reprezentacija Srbije u gađanju vazdušnim pištoljem osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u finskom Virumakiju.

Zimonjić i Lodra u drugom kolu Roterdama

Teniser Srbije Nenad Zimonjić i Francuz Majkl Lodra plasirali su se u četvrtak u drugo kolo turnira u Roterdamu, pošto su savladali Čeha Tomasa Berdiha i Poljaka Lukasa Kubota sa 2:1 (6:3, 3:6, 10:7).

Uhapšeno 76 navijača Ajaksa

Holandska policija saopštila je u četvrtak da je uhapsila 76 navijača Ajaksa jer su tokom noći "tražili sukob" sa pristalicama Mančester junajteda pred meč dva fudbalska kluba u Ligi Evropa.