Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Ostavka predsednika i UO fudbalskog saveza Egipta

Predsednik Fudbalskog saveza Egipta (EFA) Samir Zaher i Upravni odbor te organizacije podneli su u subotu ostavke, pošto ih je premijer države prethodno suspendovao dok traje istraga o incidentu posle utakmice u Port Saidu, u kojem je poginulo više od 70 osoba.

Janković donela vođstvo Srbiji

Ženska reprezentacija Srbije u tenisu povela je u subotu sa 1:0 protiv Belgije u prvom kolu Svetske grupe Fed kupa, pošto je Jelena Janković u gradu Šarlroa pobedila Kirsten Flipkens sa 2:0 u setovima (7:5, 7:5).

Pekovićev rekord karijere

U noći između petka i subote, Denver je na svom parketu ugostio Lejkerse koji su slavili rezultatom 93:89, a veče je obeležio i Nikola Peković, koji je prikazao partiju karijere u NBA ligi, u trijumfu Minesote nad Nju Džersijem (108:105), dok je Darko Miličić bio prilično nezapažen.

15.000 građana dočekalo sportiste

Ovacijama, pesmom i skandiranjem "Srbija, Srbija" večeras je ispred Skupštine Beograda blizu 15.000 građana pozdravilo vaterpolo i rukometne reprezentativce, osvajače zlatne i srebrne medalje na prvenstvima Evrope.

Ivanovićeva u Top 20

Šampionka Australijan opena Beloruskinja Viktorija Azarenka od ponedeljka je i zvanično najbolja teniserka sveta.

Nadal smanjio zaostatak

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je odbranom titule na Australijan openu zadržao prvo mesto na ATP listi sa 13.630 bodova.