Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Pekovićev rekord karijere

U noći između petka i subote, Denver je na svom parketu ugostio Lejkerse koji su slavili rezultatom 93:89, a veče je obeležio i Nikola Peković, koji je prikazao partiju karijere u NBA ligi, u trijumfu Minesote nad Nju Džersijem (108:105), dok je Darko Miličić bio prilično nezapažen.

15.000 građana dočekalo sportiste

Ovacijama, pesmom i skandiranjem "Srbija, Srbija" večeras je ispred Skupštine Beograda blizu 15.000 građana pozdravilo vaterpolo i rukometne reprezentativce, osvajače zlatne i srebrne medalje na prvenstvima Evrope.

Ivanovićeva u Top 20

Šampionka Australijan opena Beloruskinja Viktorija Azarenka od ponedeljka je i zvanično najbolja teniserka sveta.

Nadal smanjio zaostatak

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je odbranom titule na Australijan openu zadržao prvo mesto na ATP listi sa 13.630 bodova.

Momir Ilić MVP rukometnog prvenstva

Kapiten rukometne reprezentacije Srbije Momir Ilić izabran je za najkorisnijeg igrača (MVP), a Darko Stanić za najboljeg golmana Evropskog prvenstva, koje se završava u Beogradu.

Marko Mišković ulazi u FK Napredak

Predsednik Upravnog odbora fudbalskog kluba Napredak Dragiša Binić rekao je na Skupštini kluba da će Marko Mišković, sin vlasnika "Delte" Miroslava Miškovića, zvanično potpisati sponzorski ugovor sa kruševačkim timom 16. februara.

Povređeni Šešum neće igrati u finalu

Lekar reprezentacije Milan Babić rekao je da je srpski rukometaš Žarko Šešum, koji je pogođen u oko upaljačem koji je doleteo sa tribina za vreme duela sa Hrvatskom, završio učešće na Evropskom prvenstvu.

Viktorija Azarenka trijumfovala u Melburnu

Beloruskinja Viktorija Azarenka osvojila je prvu Gren slem titulu u karijeri pošto je danas u Melburnu, u finalu Otvorenog prvenstva Australije u tenisu, savladala Mariju Šarapovu iz Rusije sa 6-3, 6-0.