Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Napad Vikiliksa na bugarski fudbal

Fudbalom u Bugarskoj upravlja mafija koja koristi klubove kako bi prala novac i popravila svoj imidž, navodi se u diplomatskoj depeši koju je objavio Vikiliks, a preneo španski dnevnik ''Pais''.

Morgenštern ponovo najbolji

Austrijanac Tomas Morgenštern trijumfovao je na trećem takmičenju u skijaškim skokovima, u okviru novogodišnje turneje ''Četiri skakaonice'' održanom u austrijskom Insbruku.

Indija dobija svog Jao Minga

Mladi indijski div, Satnam Sing Bamar nada se da će jednog dana postati profesionalni igrač, a stručnjaci u Sjedinjenim Američkim Državama, gde već tri meseca uči košarku, porede ga sa Jao Mingom i statusom koji ima u svojoj zemlji.

Sagmajster 62. u prvoj etapi

Predstavnik Srbije na Dakar reliju motociklista Gabor Sagmajster završio je prvu etapu na 62. mestu, u konkurenciji 162 takmičara.

Bodiroga najbolji

Dejan Bodiroga je prvi među deset najboljih u Evroligi u protekloj deceniji, po izboru specijalizovanog košarkaškog sajta "TalkBakset".

Startovao reli Dakar

Motociklista iz Subotice Gabor Sagmajster jedini je i ove godine predstavnik Srbije na najpoznatijem reliju na svetu Dakaru, koji se treću godinu vozi kroz Argentinu i Čile, a prva etapa je danas.

Radmanovićev povratak u startnu petorku

Posle mesec i po dana Vladimir Radmanović se našao u startnoj postavi Golden Stejta, što je proslavio pobedom nad Šarlotom od 96:95 uz rekord sezone po minutaži, ne i po svom učinku.

Startuje 33. Reli Dakar

U subotu u Buenos Airesu počinje 33. izdanje Relija Dakar, koji će treći put zaredom biti održan u Argentini i Čileu, a i ove godine u karavanu će se naći Gabor Sagmajster iz Subotice, koji će voziti motocikl KTM.

Ništa od povratka Vanje Grbića

Od povratka 40-godišnje odbojkaške legende Vlаdimirа Vаnje Grbićа na teren neće biti ništa jer u Irаnu, gde je trebalo da zaigra, nisu ispoštovali ugovorene obaveze.

Teniski savez optužio svog potpredsednika

Teniski savez Srbije optužio je svog potpredsednika i četvoricu članova Upravnog odbora za pokušaj nasilnog preuzimanja te organizacije i krivično delo falsifikovanja za koje je predvidjena zatvorska kazna u trajanju do tri godine.