Ana Ivanović sigurno protiv Švedove

Ana Ivanović pobedila je Kazahstanku Jaroslavu Švedovu 7:6, 6:1 i donela prvi trijumf Srbiji na Hopman kupu u Australiji.


Ana Ivanović pobedila je Kazahstanku Jaroslavu Švedovu 7:6, 6:1 i donela prvi trijumf Srbiji na Hopman kupu u Australiji. Ivanovićeva se porotiv Kazahstanke mučila u prvom setu, pa je tek u taj-brejku posle 63 minuta igre dobila prvi deo igre.

To je, međutim, prelomilo meč jer je srpska teniserka u drugom setu dominirala i fenomenalnom igrom za samo 18 minuta završila duel sa Švedovom

U drugom duelu Novak Đoković igra protiv Andreja Golubjeva.

Ukoliko bude nerešeno, o pobedniku će odlučiti meč u miks-dublu. Srpski tim postavljen je za prvog nosioca, a u grupi se još nalaze Australija i Belgija. U prvom meču ’kenguri’ (Lejton Hjuit i Ališa Molik) su dobili Belgiju (Žistin Enan i Ruben Bemelmans) sa 2-1.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.