Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Suarez ujeo protivničkog igrača

Mediji u Holandiji pritiskaju upravu Ajaksa iz Amsterdama da kazni fudbalera Luisa Suareza zato što je ugrizao igrača PSV Ajdhovena Otmana Bakala na meču holandskog prvenstva.

Trese se klupa Vujoševiću

Ekipa Duška Vujoševića nikako ne uspeva da zaređa sa pobedama, CSKA je poražen i u domaćem šampionatu, a predsednik kluba Andrej Vatutin najavljuje da više nema mesta za greške.

Zvezda lako protiv Borca

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Borac sa 2:0 u poslednjem meču 13. kola i vratili se na drugu poziciju na tabeli sa tri boda zaostatka u odnosu na Partizan.

I Đoković i Zimonjić započeli pobedama

Novak Đoković je savladao Tomaša Berdiha rezultatom 6:3, 6:3 na startu takmičenja u grupi A završnog turnira sezone. Srpsko-kanadski teniski par Nenad Zimonjić i Danijel Nestor pobedio je Južnoafrikanca Veslija Mudija i Belgijanca Dika Normana sa 6:1, 6:2 u prvom kolu B grupe završnog ATP turnira u Londonu.

Košarkaški derbi sutra u Pioniru

Trener košarkaša Partizana Vlade Jovanović ocenio je da su crno-beli favoriti "na papiru", ali da to često ništa ne znači na terenu u takvim mečevima. Zvezdin trener Mihailo Uvalin obećava borbenu igru crveno-belih.

Košarkaši Vojvodine pobedili Mega Vizuru

U osmom kolu Košarkaške lige Srbije Vojvodina Srbijagas je pobedila u Novom Sadu Mega Vizuru sa 90:81.Najefikasniji igrač bio je Branko Milisavljević sa 27 poena dok je Nenad Tomašević postigao 25 poena. Mega Vizura zauzima treće mesto na tabeli sa 10 bodova, a Novosađani su sa dva boda manje i lošijom koš razlikom na osmom mestu.

Brkić ide u Levski?

Bugarski Levski zainteresovan je da u svoje redove dovede golmana Vojvodine Željka Brkića, preneli su tamošnji mediji.

Suspendovani zvaničnici FIFE

Svetska fudbalska federacija suspendovala je dvojicu svojih zvaničnika zbog pokušaja trgovine glasovima.u izboru za domaćina svetskih prvenstava 2018. i 2022. godine.

Partizan pobedio Kahu Laboral

Košarkaši Partizana zabeležili su pobedu u petom kolu Evrolige, pošto su na svom terenu savladali aktuelnog španskog prvaka Kahu Laboral rezultatom 74:71.