Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

"Salatara" stigla u Beograd

Novak Đoković i Nenad Zimonjić doputovali su sinoć u Beograd na pripreme teniske reprezentacije Srbije za finale Dejvis kupa protiv Francuske, a danas počinju sa trenizima sa ostalim učesnicima finala.

Hemofarm gostuje Getingenu

Posle odličnog starta i dve pobede u Evrokupu, košarkaši Hemofarma u 3. kolu drugog po rangu evropskog takmičenja gostuju večeras u Nemačkoj.

Žreb za kup u sredu

Žreb za polufinale fudbalskog Kupa Srbije biće održan 1. decembra u 12 časova u beogradskom "Sport kafeu", saopšteno je u Fudbalskom savezu Srbije.

Kefler najbolji na prvom takmičenju

Austrijanac Andreas Kefler trijumfovao je u prvom ovogodišnjem pojedinačnom takmičenju u ski skokovima u okviru Svetskog kupa, koje je održano na velikoj skakaonici u Kusamu u Finskoj.

Teška povreda Nikole Kojića

Bivši reprezentativac Srbije, Nikola Kojić, doživeo je tešku povredu lica na utakmici rukometnog prvenstva Španije između njegove La Riohe i Puerto Sagunte.

Federer osvojio London

Drugi teniser sveta Rodžer Federer pobednik je Masters kupa u Londonu, pošto je pobedio svog najvećeg rivala Rafaela Nadala sa 6:3, 3:6, 6:1.

Everton hoće Bekama

Trener fudbalera Evertona Dejvid Mojes rekao je danas da taj klub želi da dovede bivšeg kapitena engleske reprezentacije Dejvida Bekama.

Zvezda srušila i Hemofarm

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u Beogradu lidera šampionata Hemofarm sa 77:73 (22:17, 24:13, 14:24, 17:19) u devetom kolu Jadranske lige.

Najdanovska šesta u Evropi

Reprezentativka Srbije u plivanju Miroslava Najdanovski zauzela je šesto mesto u finalnoj trci na 100 metara slobodno na Prvenstvu Evrope u malim bazenima u Ajndhovenu.

Đoković u polufinalu Londona

U meču 3. kola završnog ATP turnira srpski teniser ubedljivo pobedio Amerikanca Endija Rodika (6:2, 6:3) i obezbedio duel sa Rodžerom Federerom.Šest gejmova, odnosno osvojeni set bili su dovoljni Novaku Đokoviću da se plasira u polufinale završnog ATP turnira u Londonu.Rival trećeg tenisera sveta u borbi za finale, u subotu uveče, će biti Rodžer Federer, dok se u drugom duelu sastaju Rafael Nadal i Endi Marej.