Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Federer pobedio i Soderlinga

Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se u polufinale završnog ATP turnira u Londonu pošto je danas pobedio šveđanina Robina Soderlinga sa 2:0 u setovima (7:6, 6:3).

Nadal 16. put pobedio Đokovića

Novak Đoković izgubio je od Rafaela Nadala u dva seta, sa  7:5, 6:2 u drugom kolu grupe A Masters kupa u Londonu. Posle neizvesnog prvog seta u kome su nijanse odlučivale, drugi deo igre protekao je u potpunoj dominaciji španskog tenisera.

Jovanović: Žalgiris maksimalno uvažavamo

Trener košarkaša Partizana Vlade Jovanović istakao je uoči meča 6. kola Evrolige sa Žalgirisom, koji se igra u četvrtak u hali "Pionir", da naredni rival svojim rezultatima zaslužuje maksimalno uvažavanje.

Soderling bolji od Ferera

Šveđanin Robin Soderling pobedio je Španca Davida Ferera sa 2:0, po setovima 7:5, 7:5, u drugom kolu B grupe na završnom Mastersu u Londonu.

Težak poraz Partizana

Fudbaleri Partizana izgubili su u Beogradu od ukrajinskog Šahtjora sa 3:0, u petom kolu H grupe Lige šampiona.

Đoković i Troicki u singlu u finalu Dejvis kupa

Dejvis kup reprezentaciju Srbije u finalu sa Francuskom predvodiće Novak Djoković, u drugom singlu igraće Viktor Troicki, a u dublu Nenad Zimonjić i Janko Tipsarević, saopštila je Medjunarodna teniska federacija.

Partizan protiv Šahtjora za publiku

Osam utakmica pretposlednjeg, 5. kola prve faze Lige šampiona biće odigrano u utorak, a fudbaleri Partizana će pokušati da osvoje prve bodove u ovom takmičenju.

Odbojkašice devete na svetskoj listi

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije nalazi se na devetom mestu na najnovijoj rang listi Svetske odbojkaške federacije, koja je objavljena po završetku Svetskog prvenstva u Japanu, sa 83,75 bodova.

Suarez ujeo protivničkog igrača

Mediji u Holandiji pritiskaju upravu Ajaksa iz Amsterdama da kazni fudbalera Luisa Suareza zato što je ugrizao igrača PSV Ajdhovena Otmana Bakala na meču holandskog prvenstva.