Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Sutra večiti derbi

U senci "večitog derbija" i dešavanja koja su ga pratila, ovog vikenda biće odigrane i ostale utakmice 9. kola fudbalskog šampionata.

Milošević: Sramne optužbe Karadžića

Nekadašnji fudbaler Savo Milošević izjavio je da je saopštenje Fudbalskog saveza Srbije, u kojem je on uz bivšeg selektora Radomira Antića i predsednika Olimpijskog komiteta Srbije Vlada Divca označen kao "rušitelj" Saveza, sramno.

Viktor i Ana se danas bore za polufinala

Viktor Troicki danas igra protiv Horasija Sebaljosa, meč četvrtfinala na turniru Kup Kremlja u Moskvi, dok se u Luksemburgu u četvrtfinalu sastaju Ana Ivanović i Nemica Julija Gerges.

Ivanovićeva u trećem kolu

Ana Ivanović plasirala se danas u treće kolo turnira u Luksemburgu, pošto je pobedila Aranču Para Santonju iz Španije sa 2:0.

Večiti derbi se igra pred publikom

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana će odigrati 139. "večiti derbi" pred publikom, odlučeno je na sastanku predstavnika klubova, Zajedince superligaša i policije.

Inspektor UEFA traži oštru kaznu za Srbiju

Disciplinski inspektor UEFA Žan-Samjuel Leuba zatražio je da se prekinuti meč Italije i Srbije u Đenovi registruje službenim rezultatom od 3:0 za domaći tim, a da srpska reprezentacija naredna tri meča na svom terenu igra pred praznim tribinama.

Uspešni Tipsarević i Troicki

Janko Tipsarević i Viktor Troicki uspešno su startovali u konkurenciji dublova na turniru "Kup Kremlja" u Moskvi savladavši u prvom kolu srpsko-hrvatski par Dušan Vemić/Lovro Zovko sa 2:0, po setovima 7:6 (7:5), 7:5.