Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Bekam dao gol za LA Galakse

Engleski fudbaler, Dejvid Bekam postigao je prvi gol za Los Anđeles Galaksi u novoj sezoni i pomogao timu da pobedi ekipu Čivas Ju-Es-Ej (USA) sa 2:1 u američkoj Mejdžor (MLS) ligi.

Derbi pripao Vojvodini i policiji (Foto)

Derbi 7. kola fudbalskog prvenstva Srbije između Vojvodine i Partizana pripao je Novosađanima koji su slavili 2:0, a ni pre ni posle susreta nije bilo incidenata, pre svega zbog velikog prisustva policije.

San Hemofarma srušen u zadnjoj sekundi

Košarkaši Hemofarma bili su na korak od plasmana u 3. kolo kvalifikacija za Evroligu, ali je Džulijus Dženkins iskoristio poslednji napad svoje ekipe i trojkom doneo Albi poraz od 78:73, dovoljan za plasman nemačke ekipe u dalje takmičenje.

Troicki i Kas u polufinalu

Srpski teniser Viktor Troicki i Nemac Kristofer Kas plasirali su se u polufinale dubla na turniru u Bangkoku, pošto su u četvrtfinalnom duelu savladali Britance Kolina Fleminga i Kena Skupskog rezultatom 7:6 (7:5), 6:4.

Pižon objavio spisak

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Vladimir Petrović Pižon, odredio je kandidate za naredne dve utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

Mesiju uručena Zlatna lopta

Najboljem igraču Barselone Lionelu Mesiju u četvrtak je uručena "Zlatna lopta" koju je zaradio kao najbolji strelac evropskih nacionalnih prvenstva u protekloj sezoni.

Odbojkaši pobedili Kubu

Odbojkaši Srbije startovali su pobedom u drugom krugu na Svetskom prvenstvu u Italiji, pošto su savladali Kubu rezultatom 3:1, po setovima 16:25, 25:19, 25:22, 25:19.

Troicki eliminisan

Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u četvrtfinale ATP turnira koji se održava u Bangkoku.