Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Hemofarm ide dalje uprkos porazu

Košarkaši Hemofarma uspeli su da se plasiraju u drugo kolo kvalifikacija za Evroligu, iako su sinoć u Vršcu izgubili od izraelskog prvaka Hapoel Galil sa 86:77.

Partizanu samo bod

Fudbaleri Partizana odigrali su sinoć u Beogradu nerešeno sa Spartakom 0:0 u šestom kolu Super lige.

Hemofarm dočekuje Hapoel

Košarkaši Hemofarma u Vršcu dočekuju izraelski Hapoel Galil Gilboa u revanš meču prvog kola kvalifikacija za Evroligu u kome će imati zadatak da odbrane 13 poena prednosti iz prvog duela.

Pretučene hrvatske sudije

Grupa huligana pretukla je sudije po završetku utakmice šesnaestine finala fudbalskog kupa Hrvatske između Zagore i HAŠK-a, preneli su hrvatski mediji.

Kraj za Anu i Bojanu u Seulu

Ana Ivanović nije uspela da se plasira u drugo kolo turnira u Seulu, pošto je danas izgubila od Ruskinje Vere Duševine rezultatom 2:6, 6:4, 6:2.

Mateus selektor Bugarske

Proslavljeni nemački fudbaler Lotar Mateus imenovan je za selektora reprezentacije Bugarske, saopštio je danas predsednik Fudbalskog saveza te zemlje Borislav Mihajlov.

Anri kažnjen zbog udarca

Francuski fudbaler Tijeri Anri kažnjen je sa 2.000 dolara zbog udarca kojim je slučajno povredio golmana Dalasa Kevina Hartmena.

Stanković: Ne vraćam se u Zvezdu

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dejan Stanković izjavio je da će karijeru završiti u Interu, odnosno da ne postoje realne šanse da to učini u dresu Crvene zvezde.

Šutiraju penale vezanih očiju

Menadžer Totenehma, Hari Rednap, dobio je ideju kako da poboljša efikasnost svojih igrača kada su penali u pitanju, dok je u isto vreme odradio odličan marketing za Paraolimpijske igre 2012. godine u Londonu.

Pižon: Neću zvati Klea

Selektor fudbalske reperezentacije Srbije Vladimir Petrović neće zvati Klea mečeve protiv Italije i Estonije u valifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine.