Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Divac primio Mustafu Hasana

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac primio je u Olimpijskoj kući Mustafu Hasana, predsednika Međunarodne rukometne federacije (IHF).

Dugovanja Ivkoviću nedopustiva

Ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić - Marković izjavila je danas da je nedopustivo da Košarkaški savez Srbije duguje selektoru Dušanu Ivkoviću devet plata.

Mali pad Jankovićeve

Jelena Janković pala je sa pete na šestu poziciju WTA liste, dok je Ana Ivanović posle sasvim solidnog izdanja na poslednjem ovogodišnjem Grend slemu sa 40. dospela na 37. mesto.

Tadić čestita sportistima

Predsednik Srbije Boris Tadić čestitao je danas Novaku Đokoviću osvajanje drugog mesta na Otvorenom prvenstvu SAD u Njujorku.

Španac sudi meč Šahtjor-Partizan

Utakmicu 1. kola H grupe Lige šampiona u kojoj će u sredu, 15. septembra, Šahtjor u Donjecku ugostiti Partizan sudiće španski sudija Karlos Velasko Karbaljo.

Titula za King i Švedovu

Amerikanka Vanja King i Kazahstanka Jaroslava Švedova osvojile su US Open u konkurenciji ženskih parova pošto su pobedom od 2:1, (po setovima 2:6, 6:4, 7:6), okončale u nedelju započet duel protiv Amerikanke Lajzel Huber i Ruskinje Nađe Petrove.

Poraz Đokovića u finalu

Novak Đoković nije uspeo da osvoji Otvoreno prvenstvo Sjedinjenih Američkih Država, pošto je u finalu tog turnira poražen od prvog igrača sveta Rafaela Nadala.

Odbojkašice uzele srebro

Ženska odbojkaška juniorska reprezentacija Srbije zauzela je drugo mesto na Evropskom prvenstvu koje je održano u našoj zemlji.

Ivković traži izvinjenje čelnika FIBA

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković pozvao je čelne ljude FIBA da upute izvinjenje zbog lošeg suđenja u polufinalnoj utakmici njegovog tima protiv Turske ili da podnesu ostavke.