Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Partizan bez Moreire protiv Anderlehta

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da Almami Moreira gotovo sigurno neće igrati protiv Anderlheta, u prvoj utakmici plej ofa za plasman u Ligu šampiona, ali da će njegova ekipa i pored toga pokušati da pobedi.

Federer prestigao Đokovića

Novak Đoković pao je na treću poziciju na danas objavljenoj svetskoj ATP rang listi, pošto je u polufinalu Rodžers kupa u Torontu u direktnom okršaju za drugo mesto izgubio od Rodžera Federera iz Švajcarske.

Marej osvojio Rodžers kup

Britanac Endi Marej odbranio je titulu na Rodžers kupu koji je ove godine održan u Torontu pošto je u finalnom meču savladao Rodžera Federera sa 2:0, po setovima 7:5, 7:5.

Plivači neuspešni do kraja EP

Poslednjeg dana Evropskog prvenstva u Budimpešti, srpska štafeta 4x100 metara mešovito zauzela je 4. mesto u svojoj grupi a ukupno 12. u kvalifikacijama.

Bronza za Stojića

Vlaho Stojić, reprezentativac Srbije, osvojio je bronzu na Svetskom prvenstvu za veterane u rvanju grčko-rimskim stilom.

Protiv Italijana u Đenovi

Fudbalski savez Italije saopštio je da će reprezentacija te zemlje dočekati Srbiju u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine 12. oktobra na stadionu "Marasi" u Đenovi.

Na redu je Slovenija

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Novi Zeland sa ubedljivih 95:69, na ''Adeko kupu'' u Mariboru.

Tim snova ušao u Hol slavnih

Tim snova, košarkaška reprezentacija SAD koja je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Barseloni 1992. i koja se smatra za najbolji tim u istoriji tog sporta, primljena je u Hol slavnih u Springfildu.