Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Dušan Ivković: Sramota

Košarkaš Nenad Krstić je rekao da mu je žao zbog tuče sa igračima Grčke i izrazio nadu da ga FIBA neće kazniti zbog tog incidenta.

Antić ostaje selektor

Fudbalsku reprezentaciju Srbije i dalje će sa klupe predvoditi selektor Radomir Antić, saopšteno je posle današnje sednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Tomislav Sivić menja Dujkovića

Tomislav Sivić predvodiće mladu fudbalsku reprezentaciju Srbije u preostala dva meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Hrvatske i Kipra.

Hajdfeld napustio Mercedes

Nik Hajdfeld odlučio je da napusti ekipu Mercedesa posle samo pola godine i preseli se u tabor italijanskog proizvođača guma, Pirelija.

Tipsarević ispao u dublu

Janko Tipsarević i Nikolas Almagro eliminisani su već u prvom kolu teniskog turnira Masters serije u Sinsinatiju u konkurenciji dublova.

Prvi poraz kadeta

Kadetska rukometna reprezentaciјa Srbiјe izgubila je od Hrvatske sa 26:21 i tako zabeležila prvi poraz na Evropskom prvenstvu u Crnoј Gori.

Na redu je Letonija

Ženska seniorska košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je u Rumi selekciju Rumunije rezultatom 87:52, u meču drugog kola grupe B kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će naredne godine biti održano u Poljskoj.

U četvrtak odluka o selektoru

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić izjavio je danas da će Izvršni odbor Saveza u četvrtak, 19. avgusta, doneti odluku ko će biti selektor reprezentacije, a da su "u igri" aktuelni selektor Radomir Antić i još dva ili tri predloga.