Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Nova pobeda Ane Ivanović

Srpska teniserka Ana Ivanović izborila je plasman u treće kolo turnira u Sinsinatiju pobedom nad Jaroslavom Švedovom iz Kazahstana.

Troicki ispao

Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u treće kolo Rodžers kupa u Torontu.

Mladi fudbaleri ne idu na EP

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je danas od Slovačke sa 2:1 u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2011. godine i izgubila šanse da se plasira na to takmičenje.

Stražmešter i Nikolovski neuspešne

Plivačice Marica Stražmešter i Jovana Nikolovski nisu danas uspele da se plasiraju u polufinale trke na 100 metara leđno, na Evropskom prvenstvu u Budimpešti, pošto su zauzele 37. odnosno 44. mesto u kvalifikacijama.

Marković bez finala

Srpski plivač Đorđe Marković se sticajem okolnosti naknadno plasirao u polufinale Evropskog prvenstva u Budimpešti u trci na 200 metara slobodnim stilom.

Juniori u četvrtfinalu

Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva u košarci za igrače do 16 godina koje se održava u Baru, pošto je u drugoj utakmici druge faze takmičenja posle produžetaka bila bolja od Francuske rezultatom 69:61.

Antić: Imamo pravo dalje žalbe

Selektor fudbalske reprezentacija Srbije Radomir Antić istakao je da neće da spekuliše oko pitanja da li će i posle prijateljskog meča protiv Grčke ostati na klupi ''orlova'', navodeći da mu stižu brojni telegrami podrške iz zemlje i inostranstva.

Troicki bolji od Čilića

Viktor Troicki je startovao pobedom na Rodžers kupu u Torontu, protiv favorizovanog Hrvata Marina Čilića rezulatom 2:0, po setovima 6:4, 7:6.

Umro Antonio Petigru

Bivši svetski šampion u atletskoj disciplini trčanje na 400 metara Antonio Petigru pronađen je mrtav.

Mladi fudbaleri gostuju Slovacima

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije gostuje danas od 17 časova vršnjacima iz Slovačke, u jednom od odlučujućih mečeva za plasman na Evropsko prvenstvo 2011. godine.