Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Na redu je Slovenija

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Novi Zeland sa ubedljivih 95:69, na ''Adeko kupu'' u Mariboru.

Tim snova ušao u Hol slavnih

Tim snova, košarkaška reprezentacija SAD koja je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Barseloni 1992. i koja se smatra za najbolji tim u istoriji tog sporta, primljena je u Hol slavnih u Springfildu.

Ivanovićeva u polufinalu

Ana Ivanović plasirala se u polufinale turnira u Sinsinatiju pošto je u četvrtfinalu pobedila Uzbekistanku Agkul Amanmuradovu sa 2:0, po setovima 6:1, 6:3.

Lenđer i Silađi bez finala

Ivan Lenđer nije danas uspeo da se plasira u finale trke na 100 metara delfin, na Evropskom prvenstvu u Budimpešti, pošto je zauzeo 10. mesto u polufinalu.

Balić najbolji rukometaš sveta svih vremena

Hrvat Ivano Balić (31) najbolji je rukometaš sveta svih vremena, rezultat je ankete na internet stranici Međunarodnog rukometnog saveza (IHF), u kojoj je drugo mesto osvojio Francuz srpskog porekla Nikola Karabatić.

Antić ostaje

Selektor Srbije Radomir Antić, prema svemu sudeći, ostaće na klupi reprezentacije, ali uz revidiran ugovor prema kojem je do sada trebalo da dobija 100.000 evra kao mesečnu platu.

Sulejmani neće igrati za Vest Hem

Fudbalski reprezentativac Srbije Miralem Sulejmani neće igrati za londonski Vest Hem ove sezone, pošto su britanske vlasti odbile da mu izdaju radnu dozvolu.

I Silađi u polufinalu

Čaba Silađi je na 50 metara prsno uspeo da se plasira u polufinale Evropskog prvenstva kao peti i to rezultatom 27,79 sekundi.

Lenđer u polufinalu na 100m delfin

Ivan Lenđer se plasirao u polufinale Evropskog prvenstva u plivanju u trci na 100 metara delfin stilom i ujedno ispunio normu za plasman na naredni šampionat sveta koji će se održati u Šangaju.

Danas menjaju Antića, ostavka Dujkovića

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije danas će u 16h saopštiti budući status selektora Radomira Antića, ali je malo verovatno da će trener poznat po pozivanju na "narod" ostati na čelu A tima.