Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Juniori u četvrtfinalu

Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva u košarci za igrače do 16 godina koje se održava u Baru, pošto je u drugoj utakmici druge faze takmičenja posle produžetaka bila bolja od Francuske rezultatom 69:61.

Antić: Imamo pravo dalje žalbe

Selektor fudbalske reprezentacija Srbije Radomir Antić istakao je da neće da spekuliše oko pitanja da li će i posle prijateljskog meča protiv Grčke ostati na klupi ''orlova'', navodeći da mu stižu brojni telegrami podrške iz zemlje i inostranstva.

Troicki bolji od Čilića

Viktor Troicki je startovao pobedom na Rodžers kupu u Torontu, protiv favorizovanog Hrvata Marina Čilića rezulatom 2:0, po setovima 6:4, 7:6.

Umro Antonio Petigru

Bivši svetski šampion u atletskoj disciplini trčanje na 400 metara Antonio Petigru pronađen je mrtav.

Mladi fudbaleri gostuju Slovacima

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije gostuje danas od 17 časova vršnjacima iz Slovačke, u jednom od odlučujućih mečeva za plasman na Evropsko prvenstvo 2011. godine.

Kraj sezone za Bolta

Menadžer jamajčanskog sprintera Useina Bolta objavio je da je za aktuelnog olimpijskog šampiona na 100 i 200 metara sezona završena.

Selektor strelaca razmišlja o ostavci

Selektor streljačke reprezentacije Srbije Zoran Stojiljković rekao je danas da razmišlja o ostavci na tu funkciju, iako je njegova ekipa na Svetskom prvenstvu u Minhenu osvojila sedam medalja.

Još četvoro plivača bez polufinala

Reprezentativci Srbije u plivanju Đorđe Marković i Radovan Siljevski nisu danas uspeli da se plasiraju u polufinale trke na 200 metara slobodnim stilom na Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

Nađa Higl bez polufinala

Plivačica Srbije Nađa Higl nije se danas plasirala u polufinale trke na 100 metara prsno na Evropskom prvenstvu u Budimpešti, pošto je u kvalifikacijama zauzela tek 22. mesto.

Nova medalja za Arunovićevu

Sjajna srpska reprezentativka u streljaštvu Zorana Arunović osvojila je i srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Minhenu, u gađanju malokalibarskim pištoljem.

Fudbaleri podržavaju Antića

Fudbalski reprezentativci Srbije većinom su za ostanak selektora Radomira Antića na čelu reprezentacije, a oni koji su se izjašnjavali istakli su da ''nisu oni ti koji o tome odlučuju''.