Nova medalja za Arunovićevu

Sjajna srpska reprezentativka u streljaštvu Zorana Arunović osvojila je i srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Minhenu, u gađanju malokalibarskim pištoljem.
Sjajna srpska reprezentativka u streljaštvu Zorana Arunović osvojila je i srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Minhenu, u gađanju malokalibarskim pištoljem.

Dvadesetčetvorogodišnja Beograđanka imala je isti rezultat kao prva Kira Klimova, ali je Ruskinja do vrha pobedničkog postolja došla raspucavanjem sa dodatnih pet metaka, odnosno prednošću od samo 0,1 kruga. Članici Streljačkog kluba Crvena zvezda to je treće odličje na ovom Svetskom prvenstvu, pošto je ranije trijumfovala u disciplini vazdušni pištolj i osvojila ekipnu vicešampionsku titulu u gađanju malokalibarskim pištoljem.

U ženskoj i muškoj konkurenciji, pojedinačno i ekipno, reprezentacija Srbije osvojila je ukupno sedam odličja na takmičenju u Minhenu.

  • volim sport

    10.08.2010 07:09
    jos jedan dokaz da se ne mora biti izvikan i vidjan kojekuda da budes poznat
    samo treba biti vredan radan i voleti ono sto radis
    ovo je i jako znacajno za decu koja se bave "manje atraktivnim" i "manje bitnim" i "manje eksponiranim" sportovima
    cestitamo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Ostali sportovi

Srbija bez organizacije dvoranskog SP u atletici

Atletski savez Srbije nije uspeo da dobije organizaciju dvoranskog Svetskog prvenstva 2020. godine jer je Kina dobila prednost, odlučeno je danas glasanjem na Savetu Međunarodne atletske federacije (IIAF) u Monaku.

Kvota da Srbija osvaja Mundijal je 200

Sportska kladionica Mocart (Mozzart) objavila je danas prve kvote za predstojeće Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, a prema proceni bukmejkera kvota da će fudbalska reprezentacija Srbije osvojiti Mundijal je 200.

Njujorški maraton će biti održan uprkos napadu

Gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio izjavio je danas da će maraton zakazan za nedelju biti održan uz povećane mere bezbednosti jer je taj grad sinoć pretrpeo prvi teroristički napad od 11. septembra 2001.