Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Mirosavljev osvojio bronzu

Reprezentativac Srbije Nemanja Mirosavljev osvojio je bronzanu medalju na turniru u Dortmundu u gađanju MK puškom trostav 3 puta 40 metaka u dvorani.

Vavrinka, Kveri, Karlović u Beogradu

Svi najbolji srpski teniseri i ove godine će učestvovati na Srbija Open turniru na terenima sportskog centra "Milan Gale Muškatirović" na Dorćolu na kome će nastupiti barem osam igrača koji su trenutno medju najboljih 50 na svetu.

Šekarićevoj zlato u Sidneju

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Jasna Šekarić osvojila je danas zlatnu medalju u gađanju malokalibarskim pištoljem na Svetskom kupu u Sidneju.

Ivanovićeva: Cilj gren slem titula

Ana Ivanović je pobedom nad Paulinom Parmentije u 2. kolu Majamija najavila bolje dane posle četiri vezana poraza i istakla da oseća da dolazi preokret pre svega zbog saradnje sa Hajncom Gunthartom.

Radnički izborio majstoricu

Odbojkaši Radničkog izborili su "majstoricu" pošto su sinoć na Spensu savladali Vojvodinu 3:2 u četvrtom susretu polufinala plej ofa i izjednačili rezultat u seriji na 2:2.

Vozači ljuti na organizatore trke u Melburnu

Vozači Formule 1 kritikovali su čelnike tog takmičenje jer su odlučili da se trka za Veliku nagradu Australije vozi u za njih veoma nepovoljnom terminu u sumrak, što je, prema njihovim rečima, veoma opasno.

Dvocifreni učinak Krstića i Miličića

Košarkaši Oklahoma sitija pobedili su noćas u NBA ligi gostujuću ekipu Hjustona sa 122:104, a jedan od najzaslužnijih za pobedu domaćina bio je kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić.

Vojvodini potrebna pobeda za finale

Odbojkaši Vojvodine večeras igraju protiv Radničkog četvrtu utakmicu polufinala plej ofa i pobedom bi obezbedili učešće u finalnoj seriji protiv Crvene zvezde.

Crno-beli na korak od fajnal-fora

Vaterpolisti Partizana pobedili su na gostovanju mađarski Eger sa 12:4 (5:2, 3:2, 2:0, 2:0), u prvoj utakmici polufinala Evrolige i došli na korak od plasmana na završni turnir tog takmičenja.

Partizan večeras za 2:0

Posle spektakularne pobede u prvom meču u Tel Avivu, košarkaši Partizana večeras igraju drugi meč plej-of serije Evrolige protiv Makabija.

Mikec sedmi u Sidneju

Reprezentativac Srbije u streljaštvu Damir Mikec zauzeo je danas sedmo mesto u gađanju vazdušnim pištoljem na prvom ovogodišnjem Svetskom kupu u Sidneju.