Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Brajant sa Lejkersima juri rekord Džordana

Los Anđeles Lejkersi produžili su na još tri godine ugovor s Kobijem Brajantom koji će tako doći u priliku da ponovi ili nadmaši uspeh legendardnog Majkla Džordana koji je sa Čikagom šest puta bio prvak NBA lige.

Đinobili nezaustavljiv

Za pobedu San Antonija nad Orlandom od 112:100 najzaslužniji je bio Manu Đinobili koji je sa 43 postignuta poena nastavio da diže svoju cenu uoči leta kada će postati slobodan igrač.

Šumaher: Nismo dovoljno brzi

Nemački vozač Mihael Šumaher ocenio je da će njegov Mercedes teško konkurisati za najviše plasmane na trkama Formule 1, barem dok značajno ne unapredi automobil, što bi moglo da se desi pred početak evropskog dela sezone.

Vojvodina dočekuje BSK

Fudbaleri Vojvodine su, nakon tri vezana poraza, pali na peto mesto na tabeli Superlige i sutra će protiv gostujućeg BSK-a iz Borče morati da jure pobedu ako žele da zadrže šanse za plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope sledeće sezone.

Vest Hem se žalio na Fulam

Engleski fudbalski prvoligaš Vest Hem uložio je žalbu upravi Premijer lige, navodeći da je Fulam namerno izveo slabiji tim u utakmici koju je izgubio od Hala sa 2:0, što je rezultat koji može da ima mnogo uticaja u borbi za opstanak.

Partizan u polufinalu Evrolige

Košarkaši Partizana plasirali su se na završni turnir Evrolige savladavši Makabi iz Tel Aviva sa 76:67(18:16, 20:19, 17:17, 21:15)  u četvrtoj utakmici četvrtfinalne serije.

Murinjo ostaje u Interu

Predsednik italijanskog fudbalskog šampiona Intera Masimo Morati rekao je danas da trener Žoze Murinjo neće napustiti klub.

KK Crvena zvezda na listi za stečaj

Košarkaški klub Crvena zvezda nalazi se na spisku firmi u kojima će zbog dugotrajne blokade računa automatski biti pokrenut stečaj, koji je danas objavila Narodna banka Srbije (NBS).

UEFA ispituje RTS

Zvaničnici Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) razgovaraće sa predstavnicima Radio-televizije Srbije (RTS) o odluci da ne emituje direktan prenos utakmice četvrtfinala Lige šampiona, umesto kojeg je u utorak emitovan prenos sednice Skupštine Srbije.