Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Partizan neće dobiti odlaganje

Predsednik Takmičarske komisije Zajednice superligaša Branislav Delić rekao je da fudbalska utakmica između Jagodine i Partizana neće biti odložena i da će se, kako je i predviđeno, igrati u nedelju, 11. aprila.

Milošević pauzira zbog povreda

Košarkaš Partizana Strahinja Milošević odsustvovaće sa terena zbog povreda zadobijenih u napadu koji se prošlog vikenda dogodio ispred kluba ''Studio'', objavljeno je na sajtu srpskog šampiona.

Barselona pregazila Arsenal

Fudbaleri Barselone plasirali su se u polufinale Lige šampiona pobedom protiv Arsenala rezultatom 4:1. Sva četiri pogotka za Katalonce postigao je zvanično najbolji fudbaler sveta, Leo Mesi.

Neizvesnost oko karata za F4 Evrolige

Košarkaški klub Partizan će tek u narednoj nedelji detaljno predstaviti mogućnosti kupovine karata za završni turnir Evrolige koji se u Parizu održava od 7. do 9. maja.

Jankovićeva sedma na WTA listi

Jelena Janković je napredovala za jedno mesto na WTA listi i trenutno je 7. teniserka sveta, dok je za jedno mesto napredovala i Ana Ivanović koja je 57. igračica na listi.

Težak prelom posle zakucavanja (Video)

Centar Milvoki Baksa i australijske reprezentacije Endrju Bogut doživeo je prelom ruke u duelu sa Finiksom, zbog čega će propustiti ostatak sezone, a možda i Svetsko prvenstvo u Turskoj.

Selekcija lige spremna za Japan

Najbolji fudbaleri Jelen Superlige otputovali su u Japan, gde će u sredu, 7. aprila, u Osaki odigrati meč protiv odgovarajuće selekcije domaćina.

Fetel prvi u Maleziji

Pobednik trke šampionata Formule 1 za Veliku nagradu Malezije je vozač Red Bula, Nemac Sebastijan Fetel.

Kolubara bez polufinala

Rukometaši Kolubare nisu uspeli da se plasiraju u polufinale Kupa pobednika kupova, iako su u revanšu četvrtfinala u Lazarevcu pobedili rumunsku Steauu sa 24:20.

Spartak u finalu protiv Zvezde

Odbojkašice Spartaka druge su finalistkinje plej-ofa Viner štediše lige pošto su u četvrtoj utakmici polufinalne serije pobedile u Obrenovcu ekipu TENT-a sa 3:0, po setovima 25:18, 25:12 i 25:18, i sa 3:1 u pobedama došle u priliku da se bore za titulu.