Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Tripl-dabl Novickog

U nastavku NBA lige jutros je odigrano pet utakmica, a od gostujućih timova pobedio je samo Toronto.

Ispali Zimonjić i Nestor

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor poraženi su na turniru u Majamiju gde su bili prvi nosioci u konkurenciji dublova.

Četiri igrača Vojvodine u reprezentaciji lige

Radovan Ćurčić, selektor reprezentacije Srbije koju će činiti fudbaleri koji nastupaju u Jelen Superligi, saopštio je spisak igrača koji će se 7. aprila u prijateljskoj utakmici suprotstaviti selekciji Japana u Osaki.

Jankovićeva ispala od Stosur

Srbija je ostala bez predstavnika na teniskom turniru u Majamiju, pošto je Jelena Janković u dva seta poražena od Australijanke Samante Stosur.

Erikson na klupi Obale Slonovače

Švedski fudbalski stručnjak Sven-Goran Erikson predvodiće reprezentaciju Obale Slonovače na predstojećem prvenstvu sveta, saopštila je nacionalna federacija te afričke zemlje (FIF).

Baton trijumfovao u Australiji

Vozač Meklarena i branilac titule prvaka sveta Formule 1 Dženson Baton pobedio je danas u trci za Veliku nagradu Australije koja je vožena u Albert parku u Melburnu.

Poraz Ane Ivanović

Srpska teniserka Ana Ivanović eliminisana je u trećem kolu Master turnira u Majamiju od Poljakinje Agnješke Radvanske sa 7:5, 7:5.

Fetelu pol pozicija

Nemac Sebastijan Fetel, za volanom Red Bula, startovaće sa pol pozicije na sutrašnjoj trci za Veliku nagradu Australije, pošto je jutros na poslednjem treningu u Melburnu ostvario najbolji rezultat.

Mirosavljev osvojio bronzu

Reprezentativac Srbije Nemanja Mirosavljev osvojio je bronzanu medalju na turniru u Dortmundu u gađanju MK puškom trostav 3 puta 40 metaka u dvorani.