Novosadski informativni portal 021

Vesti - Srbija

Otimali ženama lančiće sa vrata i novčanike u Jagodini

Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da su podnete krivične prijave protiv tri osobe koje su sa vrata jedne žene otrgli dva zlatna lančića, vredna 60.000 dinara, a drugoj ženi oteli novčanik u kome je bilo 210 evra i oko 5.000 dinara.

Vučić se izvinio zbog netačne izjave o peračima prozora

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izvinio se građanima zbog netačne izjave da u Sjedinjenim Američkim Državama svakih deset sekundi pogine jedan perač prozora, navodeći da je bio umoran, da nije razmislio o verodostojnosti tog podatka i da nije imao loše namere.

Čeka nas miholjsko leto

Sunčano i prijatno vreme čeka nas i u narednih mesec i po dana, ali bez toplotnih talasa, zbog kraćeg dana i košave koja rashladi noći.

Poginuo građevinski radnik kod Lučana

Jedan građevinski radnik je juče poginuo, a jedan je teško povređen kada je na njih pala betonska ploča na građevinskim radovima na jednom objektu u selu Dljin kod Lučana, objavili su lokalni mediji.

Jeremić: Otac Nebojše Stefanovića u poslu trgovine oružjem

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je Branko Stefanović, otac ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, blisko povezan sa trgovcem oružjem, koji na prodaji naoružanja Saudijskoj Arabiji zarađuje desetine miliona dolara, a to oružje ilegalnim kanalima završava na ratištima u Jemenu i Siriji.