Novosadski informativni portal 021

Vesti - Srbija

Ministar Popović: Od Nemanjića nismo imali bolje odnose sa Rusijom

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović izjavio je da "Srbija u svojoj istoriji još od vremena Nemanjića nije imala ovako dobre i bliske odnose sa Rusijom, a vest o poseti predsednika Vučića Moskvi bila je puna tri dana udarna vest na svim najvažnijim ruskim medijima".

Pištaljka: Novi tender za još ukrasa, cena 200.000 evra

Na dan kada je Pištaljka otkrila da su beogradske vlasti od firme "Kip lajt" (Keep light) kupile verovatno najskuplju jelku na svetu od 83.000 evra i postavile je i pre završenog tendera, ista firma se pojavila kao jedini ponuđač na tenderu za nabavku još novogodišnjih svetiljki, ovoga puta u vrednosti od 200.000 evra.

Uveden SOS telefon za policajce

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije otvorilo je SOS telefon za policajce za hitnu psihološku pomoć u izuzetno stresnim situacijama.

Šabić: Odgovor Ane Brnabić ne odgovara činjenicama

Odgovor predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić da Vlada po zahtevima za pristup informacijama postupa u skladu sa Zakonom o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja nije u skladu sa činjenicama, ocenio je danas poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić.