Novosadski informativni portal 021

Vesti - Srbija

Napad na Miroslavu Milenović nije prijavljen policiji

Načelnik Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za Beograd Dragan Kecman izjavio je danas da napad na članicu Saveta za borbu protiv korupcije Miroslavu Milenović nije zvanično prijavljen policiji i tužilaštvu, ali da je policija samoinicijativno reagovala na osnovu informacija u medijima.

Dinar miruje u ponedeljak

Dinar će u ponedeljak, 23. novembra, mirovati prema evru i zvanični srednji kurs iznosiće 120,67 dinara za jedan evro, saopšteno je iz Narodne banke Srbije (NBS).

AMSS: Pažljivo vozite zbog snega

Auto-moto savez Srbije apelovao je danas na vozače da, zbog snega koji je u toku noći padao, voze oprezno i prilagode vožnju uslovima na putu, uz korišćenje zimske opreme.

Ambulante u kojima se leči 60.000 ljudi će ići na licitaciju

Nekoliko hiljada kvadrata u osam objekata Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika, moglo bi da se nađe na nekoj licitaciji jer su u većini slučajeva upisani kao imovina propalih preduzeća koja su u stečaju. U ovim objektima leči se 60.000 Nišlija i radi oko dve stotine medicinskog osoblja.

Osuđen bivši pomoćnik ministra jer je pretio sudijama

Viši sud u Čačku osudio je bivšeg pomoćnika ministra pravde Milisava Čogurića na zatvorsku kaznu od šest meseci, uslovno na godinu dana zbog zloupotrebe službenog položaja, jer je pretio sudijama, prenose danas lokalni mediji.

Moguća poledica na putevima

"Putevi Srbije" apelovali su na vozače da prilagode vožnju, budući da je na putevima moguće stvaranje poledice u jutarnjim i večernjim satima.

Uhapšeni dileri heroina u Zemunu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zemunu, u akciji suzbijanja narkomanije, uhapsili su i odredili zadržavanje D.J. (30) i A.S. (26) zbog postojanja osnova sumnje da su neovlašćeno proizvodili i stavljali u promet drogu.

PIO fond prekršio Zakon o javnim nabavkama

Fond PIO je prošle godine imao rashode od oko 76 miliona dinara za usluge koje su nabavljene bez primene Zakona o javnim nabavkama, iako nisu postojali razlozi za izuzeće od primene tog zakonskog akta, saopštila je danas Državna revizorska institucija.