Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

NIS napustilo još 370 radnika

NIS je napustilo još 370 radnika, koji su prihvatili program prema kome svako ko dobrovoljno napusti ovu kompaniju dobija otpremninu od 750 evra po godini staža.

Proširuje se gradska deponija

"Čistoća" planira da u narednih mesec dana započne sa radovima na proširenju gradske deponije, kako bi se sprečilo da Novi Sad ostane bez prostora za odlaganje otpada.

Informatika demantovala navode o preskupom sajtu

Javno komunalno preduzeće "Informatika" uputilo je demanti povodom teksta objavljenom u listu Press a koji je preneo Novosadski informativni portal o Registru investitora, u kom tvrde da u sajt za koji se pisalo da je koštao 300.000 evra nije utrošen ni dinar.

Zurof: Oslobađajuća presuda katastrofalna

Direktor Centra "Simon Vizental" i borac protiv ratnih zločinaca, Efraim Zurof, istakao je da srpske vlasti moraju da apeluju na mađarske na najvišem nivou zbog sramne presude kojom je oslobođen Šandor Kepiro.

Radove u Mažuranićevoj kočila procedura

Direktor "Vodovoda" Branko Bjelajac kaže da to preduzeće nije odgovorno za kašnjenje najavljenih radova na kanalizacionoj mreži u Mažuranićevoj, zbog čega su žitelji tog dela Petrovaradina pre nekoliko dana izlili fekalije iz septičkih jama na ulicu.

Vodovod ponovo aktivira izvorište Štrand

"Vodovod" planira da na jesen počne sa rekonstrukcijom kanalizacionog kolektora na Limanu, nedaleko od Đačkog igrališta, zbog čijeg oštećenja izvorište vode "Štrand" već tri godine nije u funkciji.

U Petrovaradinu izlili fekalije iz protesta

Tek nakon što su stanovnici Mažuranićeve ulice u Petrovaradinu juče izlili fekalije iz septičkih jama na ulicu, nezadovoljni što radovi na izgradnji kanalizacije još nisu započeti, majstori "Vodovoda" su se pojavili.