Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Bocke: Vodovod ni na vidiku

Ni nakon skoro tri meseca od kada su meštani Bocki, počeli s protestima zbog nerešenih komunalnih problema, nije poznato da li će i kada početi izgradnja vodovoda i kanalizaciju u tom mestu.

Tužilac traži zatvor za Kepira

U završnoj reči na suđenju za ratni zločin Šandoru Kepiru, tužilac je zatražio kaznu strogog zatvora uprkos starosti optuženog i manjku pouzdanih dokaza o njegovom učešću u novosadskoj raciji 1942. godine.

Orden za novosadske Francuskinje

Dve Novosađanke francuskog porekla, Monik Beljanski i Klodin Mišić, koje već trideset godina žive u vojvođanskoj prestonici, dobile su Orden za zasluge u redu viteza republike Francuske.

Uskoro nastavak gradnje Bulevara Evrope

Izgradnja Bulevara Evrope trebalo bi da bude nastavljena tokom leta, a prema sadašnjim procenama Grad će za tu investiciju iskoristiti deo odobrenog kredita u iznosu od 2,4 milijarde dinara.

Na pomolu novi štrajk u "Neimaru"

Radnici "Neimara", koji od početka godine ne dobijaju platu, okupili su se u ponedeljak ispred firme da bi, kako kažu, pokušali da spreče urušavanje preduzeća i najavljenu prodaju ostatka imovine.

Saradnja Elektrovojvodine i Univerziteta

Univerzitet u Novom Sadu i Elektrovojvodina potpisali su danas ugovor o poslovnoj saradnji koji će omogućiti edukaciju i dodatno obrazovanje zaposlenih u skladu sa potrebama Elektrovojvodine.