Korać šef novosadskih narodnjaka

Gradski odbor Narodne partije na protekloj sednici jednoglasno je doneo odluku da se za predsednika izabere Nebojša Korać.

Gradski odbor Narodne partije na protekloj sednici jednoglasno je doneo odluku da se za predsednika izabere Nebojša Korać.

Ovaj diplomirani politikolog je rođen u Novom Sadu, a fakultet je završio na Univerzitetu "Jork" u Kanadi.

Korać je i odbornik stranke nekadašnje gradonačelnice u Skupštini grada Novog Sada. Inače je do skora bio portparol Narodne partije.

Podsetimo, poslednjih meseci je bilo puno previranja u partiji Maje Gojković nakon što je nekoliko članova isključeno ili su sami napustili stranku.

  • hercegovac

    30.06.2011 21:07
    Da li ce se sada moci vratiti "izbaceni" clanovi iz stranke koji se navodno nisu slagali sa zvanicnom politikom stranke?
  • DekacNS

    30.06.2011 18:48
    To care! A sada napred, i bez osvrtanja u prošlost!
  • objektivan

    30.06.2011 15:24
    napred Neso!
    Nadam se da ces uskoro postati i predsednik partije. Maju je vreme pregazilo, potrebni su novi ljudi! Nasa partija ima perspektivu samo ako raskrstimo sa losim kadrovima.Neka odu svi kojima se to ne svidja, Maja radikalima ili u penziju a ostali gde hoce! Narodna partija je vise od Maje Gojkovic! Bravo Neso, samo napred, samostalno bez ladikala, zutih i Dinkica. Udruzi se sa Mirovicem i da zgazimo sve. Svi smo uz tebe!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti