Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Dobit NIS-a 16,7 milijardi dinara

Generalni direktor Naftne industrije Srbije (NIS) Kiril Kravčenko izjavio je danas da je dobit NIS prošle godine iznosila 16,7 milijardi dinara i da je kompanija obezbedila 13 odsto budžeta Srbije, uplatom od 83,8 milijardi dinara.

U Motinsu se uzdaju u Vladu Vojvodine

Predsednik samostalnog sindikata metalaca Novak Vasić rekao je da 330 radnika novosadske fabrike delova za automobile "Motins" čeka na odluku pokrajinske vlade o budućnosti ove firme.

Uskoro gotovi radovi na keju

Radovi na rekonstrukciji Sunčanog keja biće završeni u planiranom roku, do 1. septembra, rekla je portparolka "Puta" Jelena Stojisavljević.

Novi Sad napali miševi i žohari

"Ciklonizacija" poslednjih dana prima neuobičajeno veliki broj poziva iz više delova grada sa žalbama stanara zgrada i kuća da su im se u stanovima naselili miševi, žohari i ose.

Đukić: Ne sme da bude favorizovanja vrtića

Roditelji, čija su deca obavezna da od jeseni pohađaju predškolsko obrazovanje, a još ih nisu prijavili na taj program, ovih dana dobijaju dopis "Radosnog detinjstva" u kojem im se, kako kažu, na neki način nameće da izaberu baš pomenutu predškolsku ustanovu.

Vozač GSP-a Romima zabranio ulaz u autobus

Vozač gradskog autobusa u Novom Sadu na liniji 14 u utorak je namerno, uz pogrdne reči, odbio da primi tri dečaka romske nacionalnosti u nov, klimatizovan autobus, koji je pre nekoliko dana stigao na novosadske ulice.