Novosadski informativni portal 021

Zabava

FOTO: Malo bizarnija barbika

Marijel Klejton istraživala je kroz objektiv svog fotoaparata nepoznatu i zlu stranu najpoznatije lutke na svetu i podelila sa svetom svoje viđenje Barbi.

U prodaji rakija i vino sa likom Hitlera

Rakija i vino sa likom nacističkog vođe Adolfa Hitlera i svastikom na flašama prodaju se od nedavno u Austriji, zbog čega je tamošnje državno tužilaštvo pokrenulo istragu protiv proizvođača.

Niste "jutarnja osoba"?

Grupa britanskih naučnika otkrila je gen koji utiče na buđenje u kasnijim prepodnevnim časovima, nakon što je ispitala navike vezane za spavanje više od 10.000 Evropljana.

Fotografija gole glumice razljutila Pakistance

Tridesettrogodišnju glumicu Vinu Malik dočekale su burne reakcije u Pakistanu nakon što se na naslovnici decembarskog izdanja muškog časopisa FHM pojavila njena fotografija na kojoj je potpuno gola.

Italijanski bar služi "kamatne koktele"

Jedan italijanski bar počeo je danas da služi "kamatne koktele", čija će cena svake večeri rasti ili padati u zavisnosti od tradicionalno nepouzdane razlike između kamatnih stopa na italijanske i nemačke obveznice.

VIDEO: Toples protest za ljudska prava

Pet aktivistkinja organizacije za ljudska prava Femen protestovale su danas u toplesu ispred Olimpijskog stadiona u Kijevu zbog opasnosti da bi Ukrajina tokom prvenstva Evrope 2012. mogla da se pretvori u evro-bordel.