Novosadski informativni portal 021

Zabava

Mrtav Osama čak i na odeći za bebe

Preko interneta je prodato nekoliko hiljada predmeta na kojima su natpisi kojima se veliča likvidacija lidera Al Kaide, uključujući čak odeću za bebe na kojima piše "Ja sam ubio Osamu".

VIDEO: Napravio zid od vagina

Britanski umetnik Džejmi Mekarti će 6. maja na umetničkom festivalu Frindž u Brajtonu zainteresovanima predstaviti devet metara visoku zidnu konstrukciju koju je nazvao "Vaginin zid".

VIDEO: Intervju sa vanzemaljcem iz 1942. godine?

Svima koji veruju u vanzemaljce Rozvel je neka vrsta svetog mesta. Javnost je i dalje podeljena na vernike i skeptike, ali je pojavom sve više dokaza koji potkrepljuju teoriju o posetiocima iz svemira svima jasno da se u Novom Meksiku ’42 godine prošlog veka desilo nešto čudno.

Zbog Bin Ladena se obrijao nakon 10 godina

Nastavnik jedne srednje škole zakleo se pre gotovo deset godina da se neće brijati dok Osama bin Laden ne bude uhvaćen, a sudeći prema pisanjima američkih medija, obećanje je održao.

VIDEO: Jeziva sprava za ulepšavanje

Kako bi zaustavile proces starenja i poboljšale sopstveni izgled, žene su spremne na svakakva odricanja i tretmane lepote, ali ova mala sprava ubraja se u najbizarnije izume.

Priručnik za lov na prinčeve

Društvena mreža "Badu" je, nakon proučavanja oko 100 kraljevskih ljubavnih priča od Drugog svetskog rata naovamo, došla na ideju da napravi listu "sedam zlatnih pravila kako da pronađete princa svog života", prenosi Rojters.

Rečenice koje su promenile svet

"U redu, evo nas ispred slonova" prva je rečenica sa video snimka postavljenog na Jutjub aprilu 2005. Šest godina i nebrojeno mnogo klikova kasnije, Jutjub je postao novi medij kojim se koriste apsolutno svi, od svetskih vođa do običnog čoveka.

Proizveden prvi košer mobilni telefon

Izraelska kompanija za mobilnu telefoniju ponudila je svojim ultraortodoksnim jevrejskim klijentima košer mobilni telefon, s menijem na jidišu i hasidskim tonovima.

Otvoren bioskop za pušače

Bioskop Kijov u Krakovu otkrio je rupu u zakonu i način da filmove gledaju i okoreli pušači koji ne mogu da izdrže standardnih 90 minuta igranog filma bez bar jedne cigarete.