Novosadski informativni portal 021

Zabava

Zbog zlostavljanja šefu odsekla penis

Služavka iz Etiopije odlučila je da kazni svog gazdu i osveti mu se za zlostavljanje i maltretiranje tako što mu je odsekla polni organ, saopštila je policija Dubaija, gde se i odigrala ova "osveta".

Lekari bi sebe drugačije lečili nego druge

Kad se doktori nađu "u koži" pacijenta, oni bi često odabrali terapiju koju kao lekari ne bi preporučili bolesniku, rezultat je američkog istraživanja, obavljenog na Univerzitetu Djuk.

Švercovao više od 600 zmija

Putnici jednog autobusa u Argentini zaprepastili su se kada je policija nakon pretrage pronašla više od 600 zmija i drugih gmizavaca u odeljku za prtljag, javio je AFP pozivajući se na lokalnu policiju.

FOTO: Fantastična 3D umetnost Kurta Venera

Kurt Vener, nekada zaposlen u američkojAgenciji za svemirska istraživanja, već niz godina oduševljava svet svojim radovima koje iscrtava na ulicama brojnih gradova sveta. Međutim, njegovi poslednji 3D radovi su sigurno najspektakularniji do sada. Realistični umetnik objavio je knjigu i u njoj predstavio svoju umetnost.

Bizarna pitanja na razgovorima za posao

Da vas je neko smanjio na veličinu olovke i stavio u blender, kako biste se izvukli? Ako nemate odgovor na ovo pitanje, nemojte očekivati da će vas kompanija u kojoj ste konkurisali za posao ponovo pozvati.

VIDEO: Vratio se Komodor 64!

Ljubitelji retro stila ponovo mogu da uživaju u klasičnom dizajnu Komodora 64. Bež kućište i karakterističan zvuk tastature vratiće nas u '80. godine.

Psi više vole muškarce

Novo istraživanje austrijskih stručnjaka pokazalo je da su neurotični muškarci i "neurotični" psi kao magneti koji se međusobno privlače.

VIDEO: Mačka nokautirala kuče

U crtanim filmovima, mačke i psi se baš i ne slažu najbolje, dok se u realnosti mogu trpeti, pa čak i voleti...Sve dok jedno od njih ne gnjavi previše ovo drugo. Onda sledi nokaut.

Pronađen prvi gej pećinski čovek?

Pet hiljada godina star kostur muškarca otkriven je u Češkoj. Skelet je bio okrenut ka istoku i okružen ćupovima – rituali ranije zapaženi samo u ženskim grobovima. Skelet čoveka kasnog kamenog doba pronađen tokom iskopavanja u Češkoj se datira u period između 2900. i 2500. god. pne.

Papuče iz kojih raste trava

Američka kompanija "Krispy Kreme", koja se bavi proizvodnjom ukusnih krofni, pripremila je posebno iznenađenje za sve svoje najvernije kupce - japanke iz kojih raste prirodna trava.