Švercovao više od 600 zmija

Putnici jednog autobusa u Argentini zaprepastili su se kada je policija nakon pretrage pronašla više od 600 zmija i drugih gmizavaca u odeljku za prtljag, javio je AFP pozivajući se na lokalnu policiju.
Putnici jednog autobusa u Argentini zaprepastili su se kada je policija nakon pretrage pronašla više od 600 zmija i drugih gmizavaca u odeljku za prtljag, javio je AFP pozivajući se na lokalnu policiju.

Policija je, na osnovu dojave, presrela autobus u provinciji Santa Fe na severu države koji je išao u prestonicu Buenos Aires, zatražila dokumenta od putnika i počela da pretresa vozilo.
Predstavnik lokalne policije Danijel Ćersić rekao je da je kod jednog putnika pronađeno 40 zmija, pored onoga što je smešteno u prtljažniku.

Policija je bila šokirana kada je otvorila torbe, rekao je Ćersić koji istražuje mrežu trogaca divljih životinja i koji se pridružio akciji u autobusu, piše dnevni list "Klarin".

Policija je imala šta da vidi - 444 zmije (boe, otrovnice i druge), 186 komada ugroženih vrsta kornjača, 40 guštera i jednog armadilja.

Osoba koja je to švercovala, uhapšena je, a ukrcala se u autobus u Santijago del Esteru, gde je provela tri meseca prikupljajući razne vrste životinja s namerom da ih preproda, rekao je Ćersić.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.