Zabava
14.05.2013.
19:38
Beriju Sviglu (51) iz Port Endželsa, u državi Vašington, pao je prošlog petka "mrak na oči" zbog jedne žičane ograde koju su njegovi susedi podigli još pre neku godinu.
  • crkveni miš

    15.05.2013 09:25
    ma prava stvar
    čova se izduvao i bar sebi nije skratio život jedom,svađom,sekiracijom...dobiće mandatnu kaznu, dignuće kredu kod banke(jer čitajući tekst da se zaključiti) ima građevisku firmu koja dobro radi čim ima tako moćne mašine, nadoknadiće komšama štetu sve na konto kredita koji će da otplaćuje sledećih par godina i...i život ide dalje...amerika je to!...dobro je da nije pripucao!...ne smem ni da pomislim šta bi bilo da je neki naš ovde...
  • truba-dur

    14.05.2013 23:26
    a ja mislio tamo svi fini

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna