Zabava
12.11.2013.
16:40
Ne govori se bez razloga da je pas čovekov najbolji prijatelj. Ove životinje su više od drugara i nekoga sa kim ćete jednostavno provoditi slobodno vreme. Psi su stvorenja koja čine za nas neverovatne stvari i zaslužuju naše divljenje.
  • sasa

    13.11.2013 06:52
    tacno
    Sa dosta stvari se slazem u ovom tekstu, a o ostalim jednostavno ne znam. Ono sa cim bih se najvise slozio je pretposlednja stavka, a to je da psi pomazu u socijalizaciji ljudi. Ja sam puno ljudi upoznao dok sam imao psa medju kojima dosta do tada povucenih i nedrustvenih ljudi. Jos jedino da se vlasnici pasa pocnu kod nas savesnije ponasati, kupiti izmet svojih ljubimaca i stavljati im korpe na njuske i da svi uzivamo....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna