Presladak je zeka.
ALi, dve mi stvari nisu jasne na snimku: zašto pokrivaju zeca sve vreme, kao da su negde na snegu. I zašto čovek ima hiruršku masku na licu (vidi se na trenutak pred kraj snimka)?
Meso posolite i pobiberite. Crni i beli luk iseckaj te. Potom u plastičnu posudu poredajte red mesa pa red luka i sve tako pa na kraju prelite sa dosta ulja. Potom sve dobro umešaj te i ostavite da prenoći (ili odstoji malo duže).
Zatim kada je meso odstajalo iseći ga na odgovarajuće komade pa ih ispržiti. Na istom ulju proprzite, luk, šargarepu pa dodati peršun.
Kada je povrće već dobilo boju dodati brašno, paradajz pire, ruzmarin i lovorov list, potom staviti meso u posudu pa dodati vode.
Kada provri dodati vinoi kuvati na umerenoj temperaturi.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
VIDEO: Zeka koji gunđa kada ga ne maze
Zabava
•13.03.2014.
•14:20
Komentari 3
vvv
odgovor za Xy: verovatno zbog dlaka. kad se linjaju to je baš katastrofa, paperjasta dlaka koja leti na sve strane.
xy
ALi, dve mi stvari nisu jasne na snimku: zašto pokrivaju zeca sve vreme, kao da su negde na snegu. I zašto čovek ima hiruršku masku na licu (vidi se na trenutak pred kraj snimka)?
Zatim kada je meso odstajalo iseći ga na odgovarajuće komade pa ih ispržiti. Na istom ulju proprzite, luk, šargarepu pa dodati peršun.
Kada je povrće već dobilo boju dodati brašno, paradajz pire, ruzmarin i lovorov list, potom staviti meso u posudu pa dodati vode.
Kada provri dodati vinoi kuvati na umerenoj temperaturi.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H