VIDEO: Zeka koji gunđa kada ga ne maze

Na Jutjubu je postavljen snimak umiljatog zeca koji negoduje kada vlasnik prestane da ga mazi.
Na Jutjubu je postavljen snimak umiljatog zeca koji negoduje kada vlasnik prestane da ga mazi.

Umiljati zec Dan Dan Vu je uživao u pažnji i milovanju, a svaki put kad bi njegov vlasnik prestao s tim, on bi "gunđao".

Iako snimak nije najsvežiji (iz 2013), simpatičan je i vredi ga pogledati.

  • vvv

    13.03.2014 18:18
    i moj isto tako negoduje i gurka :)

    odgovor za Xy: verovatno zbog dlaka. kad se linjaju to je baš katastrofa, paperjasta dlaka koja leti na sve strane.
  • xy

    13.03.2014 15:14
    Presladak je zeka.
    ALi, dve mi stvari nisu jasne na snimku: zašto pokrivaju zeca sve vreme, kao da su negde na snegu. I zašto čovek ima hiruršku masku na licu (vidi se na trenutak pred kraj snimka)?
  • 13.03.2014 15:11
    Meso posolite i pobiberite. Crni i beli luk iseckaj te. Potom u plastičnu posudu poredajte red mesa pa red luka i sve tako pa na kraju prelite sa dosta ulja. Potom sve dobro umešaj te i ostavite da prenoći (ili odstoji malo duže).
    Zatim kada je meso odstajalo iseći ga na odgovarajuće komade pa ih ispržiti. Na istom ulju proprzite, luk, šargarepu pa dodati peršun.
    Kada je povrće već dobilo boju dodati brašno, paradajz pire, ruzmarin i lovorov list, potom staviti meso u posudu pa dodati vode.
    Kada provri dodati vinoi kuvati na umerenoj temperaturi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.