Zabava
15.03.2014.
11:08
Da li ste jedan od radnika koji ne mogu da kažu "ne"? Ako jeste, sigurno ste zatrpani poslom, ali imate status osobe na koju se šefovi i kolege mogu da se oslone.
  • Lexv

    15.03.2014 23:07
    Otkako sam poceo direktoru direktno da govorim "ne" od tada mi je zivot bolji. I jos me vise cene. Mislim da je greska clanku sto se podredjenom savetuje da nikako ne izgovara rec "ne" vec da se ponasa snishodljivo a to nije dobro. Treba jasno i glasno odbiti radni zadatak ukoliko ste zatrpani poslom jer vam direktor ne moze nista jer ko bi kao magarac radio 100 stvari u isto vreme ako vam da otkaz.
  • 15.03.2014 16:37
    Kod mobera u upravi NE ne sme da postoji, inace tesko onome ko im ga izgovori na bilo koji nacin.
  • mile

    15.03.2014 14:23
    Često i otvoreno govorim šefovima ne, radim samo što mene direktno zanima i od čega imam neku koristi i novo za naučiti. Današnji menadžeri su često beskičmenjaci kojima je jedini posao da spuštaju besmislene zadatke naniže, najgore što možete uraditi sebi je da se i vi ulizujete ulizivačima. Tada vas namirišu i tretiraju kao roblje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna