Zabava
22.04.2014.
14:25
"Tri puta sam išao u policiju jer su mislili da sam lud kad su mi videli automobil. Nakon toga više me nijedan saobraćajac ne zaustavlja, jer me svi znaju i samo se smeju. Ukrase skidam samo kad treba da registrujem automobil", priča Novak Grbović (69), vajar iz Zemuna o svom vozilu, atrakciji s beogradskih ulica.
  • spielman

    23.04.2014 02:15
    toliko ste crni i apaticni da je to strasno... ovo je jedan simbol naseg grada i meni je jako drago kad ga vidim na ulici. nidje veze da nesto ugrozava bezbednost pesaka, toliko drugih stvari ko sto je vasa apatija i pametovanje je mnogo stetnije za covecanstvo. poz
  • 100%taksista

    22.04.2014 19:57
    Pobuna
    Nije mi jasno što toliko kinje na čoveka. Zakonom je zabranjeno da na zadnjem delu vozila stoje bilo kakav reklamni materijal, a svuda u gradu su po automobilima reklame i čak ih ni ne skidaju kada idu na registraciju.
  • 22.04.2014 19:11
    Matori je previse gledao "Pakt sa vukovima" ili tome slicno... Ne znam da li da se smejem ili da placem. Bas me zanima kako bi se on osecao kada bi ga neko pokupio sa toooolikim rogovima... To treba proterati na planinu.
  • koji je

    22.04.2014 17:39
    on...
    koji je on mombril....
    strašno.
    još lepo kaže da sve skine za registraciju i sve posle vrati a panduri ga znaju....
    stvarno smo kao država potpuno apsurdni i beznadežni i to svakodnevno pokazujemo i na ovako najnižem nivo pa do najviših (slučaj građanke m.gojković). tako ćemo valjda jednog dana i skončati, nekako apsurdno i beznadežno.
  • Tiberius

    22.04.2014 16:40
    ceo normalan svet zabranjuje "bull barove" zbog posledica po pesake u slucaju nezgode a kod nas se "ovo cudo" slobodno krece ulicama jos je simpaticno ljudima. horor.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna