Cipras suspendovao fudbal u Grčkoj

Vlada Grčke suspendovala je fudbalsku Superligu do daljnjeg zbog učestalog nasilja na stadionima, preneo je Rojters.
Vlada Grčke suspendovala je fudbalsku Superligu do daljnjeg zbog učestalog nasilja na stadionima, preneo je Rojters.

Najviši grčki sportski zvaničnici upozorili su ranije u toku dana da će liga biti suspendovana ukoliko 18 klubova ne uvedu sistem sigurnosnih kamera na stadionima, kao i takozvane "smart kard" ulaznice zbog identifikacije gledalaca.

Odluka o suspenziji lige stigla je posle nereda prošlog vikenda na meču između večitih rivala Olimpijakosa i Panatinaikosa, kao i zbog tuče koja je izbila između klupskih zvaničnika tokom sastanka Lige u utorak.

"Informisani smo da su Superliga i Liga suspendovani na neodređeno vreme", rekao je predsednik grčke Superlige Jorgos Borovilos.

Grčka liga je već dva puta bila suspendovana ove sezone zbog navijačkih nereda na utakmicama. Zamenik ministra sporta u novoj vladi Grčke Stavros Kontonis rekao je privatnoj Skaj televiziji da liga neće početi naredne sezone, ukoliko se ne primene dugo odlagane bezbednosne mere.

Kontonis bi tokom dana trebalo da se sastane sa najvisim fudbalskim zvaničnicima i premijerom Grčke Aleksisom Ciprasom.-
  • grbavi

    26.02.2015 10:01
    tako treba i u srbiji
  • Deka

    26.02.2015 08:53
    Ovaj ima muda !!!
    Sad je fudbalska (čitraj kladioničarska) mafija na potezu!!
  • komentator

    26.02.2015 08:50
    predlog
    ovaj bi nam bio bolji savetnik od "bombaredera" Blera

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.